Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

BasiaLT 21:47, 10 maj 2017

On ma dokładnie tak jak wspomniany Dobromir rzucam mu temat..on nic nie mówi..dłuuugo nieraz dzień , dwa ..tak jakby temat umarł...a potem ..buch wiesz...ta piłeczka na głowie i ma rozwiązanie .... Ma też babę , która wiecznie mu jakieś czelendże wymyśla

Taki Dobromir w domu to skarb. Mojego to raczej trzeba poganiać.
Kindzia 12:49, 11 maj 2017

Gierczuś...ja Ciebie podziwiam...bo że Lole Ci wychodzą, to mogę zrozumieć...ale takie coś z cementem, kompost...i jeszcze perlit??? W takiej drobince jak Ty ...gdzie ci się te wszystkie umiejętności mieszczą??? Jesteś rewelacyjna!!!
Jak mnie kiedyś złapie na takie wyroby, będę walić do Ciebie jak w dym!!!
Bo Twoja instrukcja na wieszanie wianka na drzwiach u mnie się sprawdza od 3 lat
Masz łeb Kobito!!!
Duży buziol!!!
bleebla 13:54, 11 maj 2017

gierczusia napisał(a)

Spróbowałam przełamać lodygę i nie strzeliła z suchości ...więc może jest jeszcze jakieś šwiatło w tunelu...
Tylko ile jeszcze można czekać na te liście.....

jeszcze chwilkę
Luki 21:39, 12 maj 2017

Kurczaki czytam, że koryto sama robisz i jeszcze jakie hyper coś tam magicznego Normalnie jakie czary mary wyprawiasz, a z tym nasionkiem lotosa to Cię szczerze podziwiam
Kacha123 23:17, 13 maj 2017

Wiedziałam, że jesteś zdolna, ale nie przypuszczałam, że aż tak wszechstronnie!
Doniczka extra! Trzymam kciuki za koryto i wykiełkowanie ziarna!
gierczusia 17:37, 15 maj 2017

BasiaLT napisał(a)

Taki Dobromir w domu to skarb. Mojego to raczej trzeba poganiać.

Anoooo skarb, skarb
gierczusia 17:44, 15 maj 2017

Kindzia napisał(a)
Gierczuś...ja Ciebie podziwiam...bo że Lole Ci wychodzą, to mogę zrozumieć...ale takie coś z cementem, kompost...i jeszcze perlit??? W takiej drobince jak Ty ...gdzie ci się te wszystkie umiejętności mieszczą??? Jesteś rewelacyjna!!!
Jak mnie kiedyś złapie na takie wyroby, będę walić do Ciebie jak w dym!!!
Bo Twoja instrukcja na wieszanie wianka na drzwiach u mnie się sprawdza od 3 lat
Masz łeb Kobito!!!
Duży buziol!!!

Kindziulka dzięki
Ale wiesz..ja ogólnie manualna jestem uwielbiam coś " tworzyć".. a czy to cement, czy maszyna do szycia..wsio ryba mogé się nawet ubabrać
Jak Ci trza konsultacji , to zawsze chętnie pomogę i to z przyjemnością
Co do wieszania na drzwi , to oprócz " naszego starego sposobu " mam teraz alternatywny kiedy chcesz , by sznurek mocujący był pionowo w górę a nie na boki w kształt trójkąta
Mam taką tašmę...nic nie niszczy i nic nie zlatuje polecam " na zaś "

gierczusia 17:45, 15 maj 2017

bleebla napisał(a)

jeszcze chwilkę

Jeerumbolll Agusia ale ta chwilkaaa dłuuugo
gierczusia 17:48, 15 maj 2017

Luki napisał(a)
Kurczaki czytam, że koryto sama robisz i jeszcze jakie hyper coś tam magicznego Normalnie jakie czary mary wyprawiasz, a z tym nasionkiem lotosa to Cię szczerze podziwiam

Hypercośtam ale widziałeś jak w tym hypercośtam pięknie prezentują się Twoje prezentowe rojniki ??? No nie zaprzeczysz chyba ,że pasują jak ulał
Koło nasiona łażé jak koło jeża..póki co napęczniało, zrobiło się jakieś takieś maźglate ale korzonków ani widu ani słychu dobrze ,że to nasionko za całe 3 zeta a nie....80.
gierczusia 17:49, 15 maj 2017

Kacha123 napisał(a)
Wiedziałam, że jesteś zdolna, ale nie przypuszczałam, że aż tak wszechstronnie!
Doniczka extra! Trzymam kciuki za koryto i wykiełkowanie ziarna!

Dzięki Kasiu
Trzymaj proszę Cię mooocno bo i ile koryto jeszcze żyje , to co z lotosem..trudno stwierdzić
Buuziol