Forma według życzenia stoi i czeka na propozycje lizingu czy tam raczej..darmowego użyczenia
Myślę ńon stop o tych nogach, muszę definitywńie zakończyć wreszcie sprawę sadzawki ale są wreszcie wakacje , więc czasu będzie dośč
Drewnane..hmmm..o tym jeszcze nie myślałam
Buuuizole
To jest fajne , jak znasz ulice i nie musisz się martwić jak dojechać , prawda ?? Z Michałkowic do wieży TV zaledwie rzut beretem...a patrząc z drugiej strony, to tam mamy Maciejkowice a za nimi Stary Chorzów gdzie pracuję więc mam do Ciebie..hhmmm.jakieś 10 min drogi nie więcej
Daj znać kiedy možesz bo ja ...hmmm.dyspozycyjna dość jestem z powodu tych wakacji
Mikro ogród miał dzisiaj odwiedziny ogrodowiskowe i nie tylko ani jednej fotki nie zrobiłam..mawet aparatu w rączce nie miałam pogoda zrobiła nam psikusa..až 2 razy uciekaliśmy w popłochu, pakując poduchy a raz nawet wlokąc za sobą grila w suche miejsce tak więc mistenie zaplanowaną imprezę na tarasiku ślag trafił i musieliśmy przenieść się do domku
Asia KZ, Warmia, Bea i Sebek wraz z osobami towarzyszącymi dziękuję za super atmosferę za śmichy chichy i pogaduchy i za prezenty te parę godzin minęło jak z bicza strzelił i żal bylo Was wypuszczać ..ale..mam nadzieję ,że jeszcze nie raz będzie nam dane
Buuuziole dla Was
Ela Ty już tu grasujesz? Jeszcze eaz OGROMNE dzięki za gościnę. Czuję niedosyt mus się spotkać jeszcze raz
Fest Babka z Ciebie i masz fest Chłopaków. Jeszcze raz ściskam
Sprzątamy ,zmywarka myje , to ja mam chwilkę czasu a przez ten szał l to nawet we własnym wątku tyły miałam
Za komplimenta chłopaki dziękują Cieszymy się ,że mogliśmy Was gościć i mamy nadzieję na powtórkę z rozrywki było suuuper
Rozumię ,że bezpiecznie dotarliście do tymczasowego domku i teraz odpoczywacie na przykład po sprincie z tarasu do gierczusiowego domku kiedy nagle lunęło