Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Urszulla 09:07, 02 lip 2017

Koryto widzę w postępie do przodu czas na zagospodarowanie w ogrodzie masz
09:45, 02 lip 2017
gierczusia napisał(a)
Mikro ogród miał dzisiaj odwiedziny ogrodowiskowe i nie tylko ani jednej fotki nie zrobiłam..mawet aparatu w rączce nie miałam pogoda zrobiła nam psikusa..až 2 razy uciekaliśmy w popłochu, pakując poduchy a raz nawet wlokąc za sobą grila w suche miejsce tak więc mistenie zaplanowaną imprezę na tarasiku ślag trafił i musieliśmy przenieść się do domku

Asia KZ, Warmia, Bea i Sebek wraz z osobami towarzyszącymi dziękuję za super atmosferę za śmichy chichy i pogaduchy i za prezenty te parę godzin minęło jak z bicza strzelił i żal bylo Was wypuszczać ..ale..mam nadzieję ,że jeszcze nie raz będzie nam dane
Buuuziole dla Was

a my tu na fotki czekamy ...a tu zonk
Warmia 11:12, 02 lip 2017

Dzięki wielkie za ciepłe choć trochę mokre przyjęcie. Ale było wesoło i będzie co wspominać. Chłopaków swoich pozdrów, a kota ode mnie podrap za uszami. Pozdrawiamy.
gierczusia 14:15, 02 lip 2017

Sebek napisał(a)
Dziękuję za dziś - ciacho jak zwykle przepyszne!

.. Achhh..co to był za dzień ciastka ciastkami ale to co ten deszcz wyprawiał , to już przechodzi ludzkie pojęcie
Fajnie było się spotkać , co nie ??
gierczusia 14:18, 02 lip 2017

Urszulla napisał(a)
Koryto widzę w postępie do przodu czas na zagospodarowanie w ogrodzie masz

Ullkkaa ja jeszcze w piątek w robocie byłam w zasdzie dopiero teraz zaczynam wakacje jeeeahhh a i tak ta najgorsza robota już za nami..wiesz..człek jak siem rzuci wiosną do ogrodu to chciałby góry przerzucić
Z korytem mamy znów problem..odkryliśmy nieszczelność znów bédziemy wodę spuszczać i kłaśč kolejną warstwę izolacyjną ...echhhh..o nogach nie wspomnę
Ale mam wakacje huuurraaa i to jest najważniejsze
gierczusia 14:22, 02 lip 2017

eee_taam napisał(a)

a my tu na fotki czekamy ...a tu zonk

Nooo pacz Justyś
Nikt oprócz Marty nie robił zdjęć, więc zobaczycie ogród tylko Jej oczami...ale Marta jest jeszcze w podróży, więc na fotki przyjdzie nam jeszcze trochu poczekać
Trza uzbroić się w cierpliwość
gierczusia 14:25, 02 lip 2017

Warmia napisał(a)
Dzięki wielkie za ciepłe choć trochę mokre przyjęcie. Ale było wesoło i będzie co wspominać. Chłopaków swoich pozdrów, a kota ode mnie podrap za uszami. Pozdrawiamy.

Marta cała przyjemność po naszej stronie cieszyliśmy się na Wasz przyjazd ogrodowiskowe spotkania są zawsze zarąbiste Miło było Was poznać , a to że pogoda nabroiła..hmmmmm..no na to nie poradzem
Chlopaki pozdrowieni , odpozdrawiają kot macha łapą, szczęśliwy
Buziole i dobrej drogi
sylwia_slomc... 14:57, 02 lip 2017

No ja tez na te fotki czekam A nogi myślałam , że będą odwrotnie , żeby dno podeprzeć, może dlatego nie wytrzymały?
Warmia 15:05, 02 lip 2017

gierczusia napisał(a)

Marta cała przyjemność po naszej stronie cieszyliśmy się na Wasz przyjazd ogrodowiskowe spotkania są zawsze zarąbiste Miło było Was poznać , a to że pogoda nabroiła..hmmmmm..no na to nie poradzem
Chlopaki pozdrowieni , odpozdrawiają kot macha łapą, szczęśliwy
Buziole i dobrej drogi

Ha,ha, kot szczęśliwy, bo już pojechaliśmy i nikt go nie napastuje
Zdjęcia przejrzę jak dojedziemy i mam nadzieję, że będzie co pokazać.
gierczusia 15:24, 02 lip 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
No ja tez na te fotki czekam A nogi myślałam , że będą odwrotnie , żeby dno podeprzeć, może dlatego nie wytrzymały?

Na spokojnie Choć fotki Marty są chyba teraz najbardziej wyczekanym " towarem " na ogrodowisku
A co do nóg...EMuś twierdzi ,że to dlatego ,że nie dałam zbrojenia i zrobiłam dwie warstwy w długim odstępie czasowym..nie wiem, pewnie ma rację podejdę do kwestii nóg po raz drugi w tym tygodniu łatwo siem nie poddam
Poza tym..sadzawka bez nóg wygląda..hmmm..słabo