Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:17, 18 sie 2017

Luki napisał(a)
No nie powiem poleżałbym w takich okolicznościach przyrody chociaż zastanawiam się gdzie takie wypasione lotniska mają

Łukasz tam to wszytskim kce siem leżeć i zbijać bąki a najgorsze jest potem to ,że do domu nie chce się wracać...echhh..przerypane
Z tym lotniskiem to było tak zabawnie...siedziałam w hali odlotów, samolot się opóźniał, to se myślę: aaaa...zajrzę co tam w mikro ogrodzie i akurat Sebek pisze
gierczusia 18:23, 18 sie 2017

gierczusia napisała
Detektyw Szare Jajo ??? powinnam go znać ???... to jakaš bajka ,czy jak ????.. nie nadąžam
AsiaK_Z napisał(a)

Hihihii nie, to nie jest postać z bajki, chyba moja emerytowana koleżanka z pracy tak mawiała, w momencie gdy znalazłam jakiś błąd w papierach

Dżizassss ale mi ulżyło ... bo przez to ,że raczej TV nie oglądam to zawsze mi się wydaje ,że powinnam to wiedzieć a jednak nie wiem
Ale dobrze Detektywie Szare Jajo już kumam
Kuule..nie mogła być jakaś...nooo Srebrna Wuzetka czy cuś ??? Zamiast Szare Jajo ???
Buuuziole
gierczusia 18:34, 18 sie 2017

I rzut oka na mikro ogród u schyłku wakacji

Ewa777 19:00, 18 sie 2017

Eluś, cieszę się, że wypoczęłaś
Pokaż teraz co cię dzieje w Twoim ogrodzie
Ewa777 19:01, 18 sie 2017

No, patrz, nie zdążyłam napisać, a zdjęcia już są
kaz742011 23:25, 18 sie 2017

Dziękuję Elu że do mnie zajrzałaś. Pozwoliłam sobie zatem przyjść z rewizytą. Zagladałam już do Ciebie nie raz ale zawsze skrycie . Teraz ośmielona będę zagladać oficjalnie, bo niesamowicie pięknie urządziłaś swój ogród.
jazzy 23:48, 18 sie 2017

No wiem, że "mikro" ale zdjęć ciut więcej chyba możesz wykrzesać? Bo ja zawsze mam niedosyt Twojego ogrodu,więc czekam na c.d. I nie ma że wakacje się kończą! O nie!
gierczusia 21:17, 19 sie 2017

jazzy napisał(a)
No wiem, że "mikro" ale zdjęć ciut więcej chyba możesz wykrzesać? Bo ja zawsze mam niedosyt Twojego ogrodu,więc czekam na c.d. I nie ma że wakacje się kończą! O nie!

... noo ba zostałam upomniana i jak nic poprawić siem trza
Jazzy Ty mnie musisz wybaczyć .. Bo takowego talenta jak Ty do fotografowania to jo ni mom nie jest łatwo ładnie obfocić takie maleństwo i to tak ,żeby Wam siė nie znudziło ..i tak chyba dobrze kombinuję ,bo wszyscy , którzy do mnie przybywają to mówią: myśleliśmy ,że jest większy
Ale na takie napomnienie okraszone niedosytem to nie mogiem być obojętna
Nie kończæ się te wakacje ??? Nieee ??? Seriooooo ??? Jazzy na ministra edukacji !!!!

AsiaK_Z 21:25, 19 sie 2017

Mikro jest boski raz dwa i ogródek ogarnięty, zostaje dużo czasu na leniuchowanie lub inne zajęcia A może mój RODos podzielę na takie mikruski? Miałabym wtedy z 10 nieeee temat nie do ogarnięcia
gierczusia 22:13, 19 sie 2017

kaz742011 napisał(a)
Dziękuję Elu że do mnie zajrzałaś. Pozwoliłam sobie zatem przyjść z rewizytą. Zagladałam już do Ciebie nie raz ale zawsze skrycie . Teraz ośmielona będę zagladać oficjalnie, bo niesamowicie pięknie urządziłaś swój ogród.

Kasiu zapraszam zawsze serdecznie kawusię Ci zrobić ??
Czaiłaś się ??? Serioo ?? no to cieszę się ,że jesteš oficjalnie ja uwielbiam zaglądać do ogrodów , które mają w nazwie słowa mały lub miejski ...a najlepiej..oba wtedy myślę ,że mamy te same problemy..prywatność w wielkim miešcie i upychanie
Dziękuję też za ciepłe słowa ..i pokaże Ci co zrobiło ogrodowisko z mikro ogrodem moimi ręcami..oczywišcie ale gdyby nie pomoc innych ogrodowiczan , wsparcie , inspiracje i dobre słowa..tego by nie było.... to tak na zachętė do walki bo Tu jesteś jeszcze na początku

Tak było przed domem....

A tak jest teraz