Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Magleska 07:19, 23 sie 2017

Czekoladkę dla ogrodniczek właśnie do kawy smakuję jeszcze w łóżku ,bo dziś mam wolne .......alejest zimno i mokro ,więc chyba domowo trzeba podziałać
lojalna_ 19:55, 23 sie 2017

Nadrobilam wszystko wixyty początki lotos i Twojego dzieło czyli kąpielisko dla lotos który sterczec powinien a nie sterczy tez .

Coraz piękniej u Ciebie i tak elegancko jest ech tylko żeby się temu lotos zmobilizować.

ElCiu dzięki bardzo super było wiesz sączy my winko pychotka buziaki dzięki
kaz742011 19:55, 23 sie 2017

gierczusia napisał(a)

Dobrze już stoję przy drzwiach
A nam się akurat trafiła fajna listonosz przeprowadzaliśmy się w obrębie jednego miasta a w zasadzie..w obrębie kilometra długo mieszkaliśmy bez meldunku ( Bożeszzz , jakieś " służby " mam nadzieję tego nie czytają ) a ona nas zidentyfikowała po inicjałach imion , bo nazwisko mam dośč popularne..i dostarczała nam pocztę prawie że " na budowę "
Super kobitka

I jak doszło słonko, bo jak nie to będę interweniować .
Listonoszki zazdroszczę, naszego buca nie trawię .
Ewa777 21:34, 23 sie 2017

Korytko Ci wyszło superanckie Czyli mieszkanko dla lotosa w sam raz
gierczusia 07:48, 25 sie 2017

jazzy napisał(a)
Hahaha Czemu nie? Od razu dałabym Ci podwyżkę
A zdjęcia robisz piękne! Zresztą gdy ogród piękny to jakie mogą być zdjęcia? Tylko piękne. Ja muszę się nieźle nagimnastykować żeby było jako tako
Ławeczkę masz pierwszorzędną. To już klasyk, prawda? Oprawa ławeczki cudna po prostu!

Podwyżkę??? ..seriooooo ?? no to już nic Cię nie uchroni przed etatem ministra edukacji ... szykuj się

Zdjęcia..echhh..jestem po wizycie w Lawendowym , a jak Łukasz wpadl w depresję to co ja mam powiedzieć ??? No co ??
Ale usłyszeć komplementa od Coebie na temat zdjęć to naprawdę super .. ja pierniczę..chyba spać nie bédę mogła przez najbliższe parę nocy
A wiesz, że ja robiė zdjęcia komórką ??? ..już tyle razy przymierzałam się do kupna jakiejś solidnej lustrzanki, rynek badałam ..tzn..przepytywałam Ogtodomaniaków czym fotografujà...i nadal sié nie umiė zdecydować i kupić
Ławeczka mnie cieszy nieustannie bardzo się cieszę ,że sië na nią zdcydowałam
Buuuziole gorące
gierczusia 07:51, 25 sie 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nooo jest pięknie Ławeczka obrośnięta jak trzeba. Dobrze że bluszcz dał radę
Elcia koniecznie trzeba się umówić na wrzesień ??? Buziaki

Gosiu to obrośnięcie jescze udawane część zdjęć starych, a reszta..robiona robiona z perspektywy gdzie łysiny nie widać ale bluszcze powoli się regenerują ..dzięki Bogu i dobrze..że Was posłuchałam i go nie wyrąbałam do cna

Wrzesień ?? Spotkanie ... Noo ja baardzo chętnie
Ściskam moocno
Monia81 08:11, 25 sie 2017

Elu jakie depresje, Wy to macie już pięknie, w lekką deprechę to mogą ja wpadać bo jestem na początku, ale WY, no coś Ty po zdjęciach widać jak macie pięknie, a na żywca to zobaczyć to penie szczennnna opada no to może się uda spotkać w tym wrześniupozdrowionka i buziole
Luki 09:54, 25 sie 2017

Przybiegam z podziękowaniami za gościnę jak zwykle z tempem ślmaka wspinającego się na mój kompostownik

Dziękuję bardzo za zaproszenie, bardzo było miło, i dziękuję za zorganizowanie mi dnia

Trochę mojego oka w mikro...

Luki 09:58, 25 sie 2017

Te twoje szkło tak cygani, czy jo na prowdy taki kurdupel jes

Luki 10:04, 25 sie 2017