Podwyżkę??? ..seriooooo ?? no to już nic Cię nie uchroni przed etatem ministra edukacji ... szykuj się
Zdjęcia..echhh..jestem po wizycie w Lawendowym , a jak Łukasz wpadl w depresję to co ja mam powiedzieć ??? No co ??
Ale usłyszeć komplementa od Coebie na temat zdjęć to naprawdę super .. ja pierniczę..chyba spać nie bédę mogła przez najbliższe parę nocy
A wiesz, że ja robiė zdjęcia komórką ??? ..już tyle razy przymierzałam się do kupna jakiejś solidnej lustrzanki, rynek badałam ..tzn..przepytywałam Ogtodomaniaków czym fotografujà...i nadal sié nie umiė zdecydować i kupić
Ławeczka mnie cieszy nieustannie bardzo się cieszę ,że sië na nią zdcydowałam
Buuuziole gorące
Gosiu to obrośnięcie jescze udawane część zdjęć starych, a reszta..robiona robiona z perspektywy gdzie łysiny nie widać ale bluszcze powoli się regenerują ..dzięki Bogu i dobrze..że Was posłuchałam i go nie wyrąbałam do cna
Wrzesień ?? Spotkanie ... Noo ja baardzo chętnie
Ściskam moocno
Elu jakie depresje, Wy to macie już pięknie, w lekką deprechę to mogą ja wpadać bo jestem na początku, ale WY, no coś Ty po zdjęciach widać jak macie pięknie, a na żywca to zobaczyć to penie szczennnna opada no to może się uda spotkać w tym wrześniupozdrowionka i buziole