Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 16:41, 03 sie 2017

Sebek napisał(a)
Figa urosła, a santolina nie da rady?

Przy tych upałach to będziemy nieługo tylko zioła hodować - suszone

Bazylię, oregano - żeby nie było!

Sebciu jak ta santolina będzie rosła i kaprysiła jak ta figa , to niech to ślag
Chciałam bylicę, bo mi zależało na srebrzystych listeczkach..ale ..zapppooomnij..bylica..echhh.. Za to santolina była ostatnia a więc ..rydzyk fizyk
Bazylia ??? ...a jesteš Ty pewien ,że o to właśnie zioło Ci chodzilo ???? ale tak od razu suszone ??.. hmmm..fiu, fiuuuu
Aa
Ps...miło mi było , jak poczytałam Twoje streszczenie u Madzenki i wpadłam na wzmiankę o mojej sadzawce dziękuję
Kindzia 10:53, 04 sie 2017

Santolina, z tego co wiem, nie zimuje u nas. Miałam z Rubrum w donicach w zeszłym roku, pamiętasz? Byłaś przy sadzeniu

Gierczuś odpoczywaj sobie spokojnie i dla pocieszenia powiem Ci, że taras pod dachem też nie zapewnia chłodu...tylko basenior wchodzi w grę

Buziole
Mala_Mi 00:03, 08 sie 2017

Prezento eMuś sam ustawił i wybrał miejsce ... podoba się????? Bo mi bardzo Nawet jak robalom nie podejdzie lokum, to mi wystrczy wizualnie... ... cmokam mocno i spadam do spania .

Edit.. taki malutki sie wydaje,. a to kawał chałupy
gierczusia 00:50, 09 sie 2017

Kindzia napisał(a)
Santolina, z tego co wiem, nie zimuje u nas. Miałam z Rubrum w donicach w zeszłym roku, pamiętasz? Byłaś przy sadzeniu

Gierczuś odpoczywaj sobie spokojnie i dla pocieszenia powiem Ci, że taras pod dachem też nie zapewnia chłodu...tylko basenior wchodzi w grę

Buziole

Noo tak myślałam, że santolina nie zimuje .. wprawdzie baba u Kapiasa powiedziała ,że zimuje..sle..noo hmmmm..
Zastanawiałam się ,czemu nie pamiętam sadzenia santoliny..i już do tego doszłam..przyjechałam wtedy później, stąd ta sprawa
Bardzo chciałam bylicę powis castle...bardzo podobny kolor ma do santoliny i nie marznie..tylko skąd ją wytrzasnąć ????
Odpoczynek..echhhh..no próbuję staram siem jak mogiem basenior powiadasz ?? W sumie..nawet mam takowe ustrojstwo, nawet...zzzz...bombelkami ale jeszcze go w tym roku nie odpaliłam no i zajmuje wtedy połowé tarasu..achhhh..te moje areały
Buziole gorące
gierczusia 00:55, 09 sie 2017

Mala_Mi napisał(a)
Prezent eMuś sam ustawił i wybrał miejsce ... podoba się????? Bo mi bardzo Nawet jak robalom nie podejdzie lokum, to mi wystrczy wizualnie... ... cmokam mocno i spadam do spania .

Edit.. taki malutki sie wydaje,. a to kawał chałupy

Kawał chałupyy ..ajjjj Anek kofffam Ciem śmieję się jak gooopia
EMuś sam wybrał miejsce..to muszę przyznać ,że ma Chop oko do dizajnu bo wyszło cudnie..ja nawet bym nie wpadła ,żeby go umieścić w innym miejscu niż na drzewie masz mega kreatywnego eMusia gratuluję..wyszło cud - miód i orzeszki
Buziole gorące
AsiaK_Z 07:59, 09 sie 2017

Oj coś czuję, że Ty Eluś w innej strefie czasowej, bo po nocach nigdy nie kusiłaś No to liczę w takim razie na wypasione foty Wykorzystaj maxymalnie "stan lenia", bo zaś ciężka praca
Ściskam mocno ♡
Kindzia 10:49, 09 sie 2017

Teraz sobie już daruj nawożenie hortek, ale na przyszły rok masz linka Żebyś też olbrzymie kwiatuchy miała

http://www.kwiateo.pl/yara-vila-nawoz-do-rododendronow-hortensji-azalii-wrzosow-1kg-do-roslin-kwasnolubnych-wrzosowatych-mila-yaravila.html

gierczusia 22:18, 10 sie 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Oj coś czuję, że Ty Eluś w innej strefie czasowej, bo po nocach nigdy nie kusiłaś No to liczę w takim razie na wypasione foty Wykorzystaj maxymalnie "stan lenia", bo zaś ciężka praca
Ściskam mocno ♡

Asiu przed Twoim czujnym okiem nic się nie ukryje a myślałam że uda się ukryć , że mieszkam z Jacksonem a w zasadzie .. z dwoma buziaki gorące

gierczusia 22:23, 10 sie 2017

Kindzia napisał(a)
Teraz sobie już daruj nawożenie hortek, ale na przyszły rok masz linka Żebyś też olbrzymie kwiatuchy miała

http://www.kwiateo.pl/yara-vila-nawoz-do-rododendronow-hortensji-azalii-wrzosow-1kg-do-roslin-kwasnolubnych-wrzosowatych-mila-yaravila.html

Dzięki Kochana tak jak Ci pisałam Yarę znam od dawna ,ale do trawnika .. czemu ja nie wpadłam na to , że mogą być inne produkty z tej linii ? ..tego nie wiem
Mam wprawdzie aże dwie hortki i pewnie to kilo będę używać przez najbliższe 100 lat ,ale co mi tam
buziaki
Sebek 22:31, 10 sie 2017

Ojjj luksusowy ten hotel, skoro Jackson tak długo już tam mieszka w ukryciu
Odpocznij i za mnie, bo wygrzać to się mogę w autobusie jadąc do pracy