Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Urszulla 16:42, 22 sie 2017

Ela, jedno jest pewne. Na mikro oczkach się znasz i u Ciebie porad muszę zasięgnąć bo mam tyły ogrodowiskowe.
Ławeczka marzenie
kaz742011 20:27, 22 sie 2017

gierczusia napisał(a)
Mikro ogród pozdrawia Was z tej zimnicy

Mikro jest cudny . Nie mogę się napatrzeć.
Podobno od czwartku poprawa pogody i wracają upały. Chociaż u mnie dzisiaj było całkiem fajnie, bez deszczu i 20°C.
gierczusia 22:09, 22 sie 2017

kaz742011 napisał(a)

Mikro jest cudny . Nie mogę się napatrzeć.
Podobno od czwartku poprawa pogody i wracają upały. Chociaż u mnie dzisiaj było całkiem fajnie, bez deszczu i 20°C.

Dzięki Kasiu za komplimenta
Ja już czekam na tą poprawę pogody jak na zmiłowanie..u nas jest 16 st i pada często .. Ale jak u Ciebie już było 20 ..to caaałkiem super wyślij no mi kurierem trochę tej wyższej temperatury i kapkę słoneczka,pliizzz
Buuuziole
gierczusia 22:12, 22 sie 2017

Urszulla napisał(a)
Ela, jedno jest pewne. Na mikro oczkach się znasz i u Ciebie porad muszę zasięgnąć bo mam tyły ogrodowiskowe.
Ławeczka marzenie

Ulka chętnie pomogę w kwestii oczka , jeśli tylko będę znała odpowiedź a przerobiłam już folie w płynie i inksze takie..tak wiec..wal śmiało byłam u Ciebie w wątku ale tam nie znalazłam jakiš rozważań o oczku...
Cieszę się ,że ławeczka się podoba
kaz742011 22:13, 22 sie 2017

gierczusia napisał(a)

Dzięki Kasiu za komplimenta
Ja już czekam na tą poprawę pogody jak na zmiłowanie..u nas jest 16 st i pada często .. Ale jak u Ciebie już było 20 ..to caaałkiem super wyślij no mi kurierem trochę tej wyższej temperatury i kapkę słoneczka,pliizzz
Buuuziole

Wysyłam. Mam nadzieję że szybko dotrze .
gierczusia 22:17, 22 sie 2017

kasja83 napisał(a)
Gierczusia ale stylóweczka ta ławka...nic tylko przycupnąć

Kasiu zapraszam serdecznie kawusię Ci zrobić ??..
Nota bene na niej się całkiem fajnie siedzi..tak się człek zapada dooopką i wstawać się nie chce
gierczusia 22:20, 22 sie 2017

kaz742011 napisał(a)

Wysyłam. Mam nadzieję że szybko dotrze .

Jak tylko nie pocztexem to dojdzie wnet .. Bo pocztex to jeszcze zgubi po drodze
kaz742011 22:31, 22 sie 2017

gierczusia napisał(a)

Jak tylko nie pocztexem to dojdzie wnet .. Bo pocztex to jeszcze zgubi po drodze

Wyczekuj kuriera. Ja poczty też nie lubię . Listonosz który do mnie chodzi wybitnie działa mi na nerwy. On nawet chyba o tym wie .
gierczusia 22:44, 22 sie 2017

Magleska napisał(a)
Wpadłam z rewizyta dziekuje za porady poczytałam 100 str. w tył lotosa ,dywany ,spotkanko obejrzałam i zostanę na dłużej ławeczka cudna ,własnoręczne donice podziwiam ,przemiana przed i po super ( chociaż przed też mi się podobało )

Madziu norrmalnie..powaliłaś mnię na cycki ..seeriooo ??? Czytałaś 100 stron ??? To szacun wieelki mogłam Ci to pokrótce streścić zapraszam serdecznie rozgość się kawusię Ci może zrobię albo herbatkę...czeeekaj ,zaraz co wysznupię ..ooo..może extra czekoladkę dla ogrodniczek

gierczusia 22:56, 22 sie 2017

kaz742011 napisał(a)

Wyczekuj kuriera. Ja poczty też nie lubię . Listonosz który do mnie chodzi wybitnie działa mi na nerwy. On nawet chyba o tym wie .

Dobrze już stoję przy drzwiach
A nam się akurat trafiła fajna listonosz przeprowadzaliśmy się w obrębie jednego miasta a w zasadzie..w obrębie kilometra długo mieszkaliśmy bez meldunku ( Bożeszzz , jakieś " służby " mam nadzieję tego nie czytają ) a ona nas zidentyfikowała po inicjałach imion , bo nazwisko mam dośč popularne..i dostarczała nam pocztę prawie że " na budowę "
Super kobitka