Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

jazzy 22:52, 19 sie 2017

gierczusia napisał(a)

Nie kończæ się te wakacje ??? Nieee ??? Seriooooo ??? Jazzy na ministra edukacji !!!!

Hahaha Czemu nie? Od razu dałabym Ci podwyżkę
A zdjęcia robisz piękne! Zresztą gdy ogród piękny to jakie mogą być zdjęcia? Tylko piękne. Ja muszę się nieźle nagimnastykować żeby było jako tako
Ławeczkę masz pierwszorzędną. To już klasyk, prawda? Oprawa ławeczki cudna po prostu!
malgorzata_s... 13:45, 20 sie 2017

Nooo jest pięknie Ławeczka obrośnięta jak trzeba. Dobrze że bluszcz dał radę
Elcia koniecznie trzeba się umówić na wrzesień ??? Buziaki
anbu 14:34, 20 sie 2017

No ławeczkę Elu to Ty masz wypasioną
No i mikro mnie zachwyca każdym swoim zakątkiem

Wakacje udane, to najważniejsze i spotkanie Ogrodowiskowe tyż
Super

Cmokam Elu
kaz742011 18:31, 20 sie 2017

gierczusia napisał(a)

Kasiu zapraszam zawsze serdecznie kawusię Ci zrobić ??
Czaiłaś się ??? Serioo ?? no to cieszę się ,że jesteš oficjalnie ja uwielbiam zaglądać do ogrodów , które mają w nazwie słowa mały lub miejski ...a najlepiej..oba wtedy myślę ,że mamy te same problemy..prywatność w wielkim miešcie i upychanie
Dziękuję też za ciepłe słowa ..i pokaże Ci co zrobiło ogrodowisko z mikro ogrodem moimi ręcami..oczywišcie ale gdyby nie pomoc innych ogrodowiczan , wsparcie , inspiracje i dobre słowa..tego by nie było.... to tak na zachętė do walki

Dziękuję za zaproszenie. Już się czaić nie będę . A ławeczka cudna. W dodatku to bliźniaczka takiej którą ostatnio sfociłam .
gierczusia 19:50, 20 sie 2017

Anda napisała

Eluś, czyli opcja warta przemyślenia Samochodem jeżdżę jako tako Mogę też wspaniale pilotować. W Holandii jest co najmniej jeden ogród warty zwiedzenia, a w Belgii też , a to wszystko niedaleko siebie, tzn. w obrębie paruset kilometrów. To tak mniej więcej tydzień czasu by zajęło

http://www.w-rusch.de/gaerten_in_belgien.htm

http://www.w-rusch.de/gaerten_in_holland.htm

https://appeltern.nl/de/

Można by pomyśleć o zwiedzeniu chociaż trzech

No i pojawiła się koncepcja wyjazdowa na przyszly rok wygląda tak kusząco
gierczusia 20:45, 20 sie 2017

Ewa777 napisał(a)
Eluś, cieszę się, że wypoczęłaś
Pokaż teraz co cię dzieje w Twoim ogrodzie No, patrz, nie zdążyłam napisać, a zdjęcia już są

Noo Ewciu mam nadzieję ,że się czujesz usatysfakcjonowana muszę się poprawić z tą częstotliwością zdjęć , ale wiesz sama najlepiej ,że u mnie obiektów do focenia troszka " maławo "
Buziole gorące
gierczusia 20:52, 20 sie 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Mikro jest boski raz dwa i ogródek ogarnięty, zostaje dużo czasu na leniuchowanie lub inne zajęcia A może mój RODos podzielę na takie mikruski? Miałabym wtedy z 10 nieeee temat nie do ogarnięcia

Kulleee Ty się ciesz ,że mosz wiėcej ja mam tysiak chciejstw , których nie upchnę..i to na bank mimo moich telentów
I jak patrzysz z okna lub kanapy ogrodowej to fffszytsko widać jak na dłoni , każdą niedorôbkę i chwaściora... łojjjj ciężkie jest życie posiadacza mikro ogrodu wszytsko musi grać
Jak podzielisz RODOSA to pozostałe 9 części możesz opylić ile będzie kasy na zieleninę
Ściskam moocno
Magleska 21:33, 20 sie 2017

Wpadłam z rewizyta dziekuje za porady poczytałam 100 str. w tył lotosa ,dywany ,spotkanko obejrzałam i zostanę na dłużej ławeczka cudna ,własnoręczne donice podziwiam ,przemiana przed i po super ( chociaż przed też mi się podobało )
Bea 22:53, 20 sie 2017

Nogi nowe ma oczko, a co z lotosem. Żyje?
lojalna_ 18:52, 21 sie 2017

Oj oj proszę Pani zdolnej jak Ty to uczyniłas? Zacne korytko .
Fajnie by było żeby Twój lotos zechciał piękniec ))
Miodzio Twój bluszczyk. takie zmiany u Ciebie . To pisze i sms uje i chyba dziś cały dzień z Tobą przegadam hihi.