Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 17:50, 24 kwi 2025

Zbiorczo dziękuję za miłe słowa, dziewczyny! Ja wszędzie widzę usterki

Ale, ale, uwaga, chwalę się - mam stan doniczek ZERO! Właśnie posadziłam świecznice od Łucji i palczatkę od Kwarteta, nie zostało nic. Uuufff!
Gruszka_na_w... 20:21, 24 kwi 2025

Gratuluję wyzerowania stanu doniczek.
Ach te Twoje smaczki ogrodowe. Oczu od nich nie można oderwać. Podziwiam roboty brukarskie. Dobre zajęcie do odreagowania świątecznego biesiadowania.
Jak zwykle oczu nie mogłam oderwać od Twojego Szwajcara. Cudny jest. Mój przeżył zimę bez gałązkowych strat. Mam nadzieję, że zacznie przyrastać.
Cieszę się, że uszłaś z życiem przed atakiem buczka i dzięki temu wciąż będziemy mogły podziwiać Twoje ogrodowe dzieło i efekty wypraw po serki.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magara 23:08, 24 kwi 2025

UrsaMaior napisał(a)

Co to te paprotkowe???

Dziś znowu ciepło o Tobie myślałam
Sadziłam niewielkie zamówienie z wodnego sklepu, sadzonki też niewielkie, a kopiąc dołki zasapałam się jak słoń

W stan doniczek "zero" nie wierzę Izka, opanuj się, kwiecień dopiero mamy
Monia81 07:21, 25 kwi 2025

A ja jestem ciekawa ile ten stan zerowych doniczek się utrzyma Iza kiedy jedziesz po serek?
April 08:27, 25 kwi 2025

Stan doniczek zero - to dla mnie absolutna abstrakcja
Nie skupiaj się na usterkach tylko ciesz efektami. Podejrzewam że te usterki to tylko ty widzisz.
TAR 15:34, 25 kwi 2025

U mnie po przywiezieniu "towaru" od mamy stan doniczek gwałtownie sie rozrosł, bedzie co najmniej 100, juz mnie plecki bola.Bryły z roslinami sa tak ciezkie, ze musze lubego prosic o przenoszenie.
UrsaMaior 16:31, 25 kwi 2025

Kochane, poodpisuję z domu, ponieważ okazało się w międzyczasie, że moja silna wola jest naprawdę słaba...

Kasya 18:31, 25 kwi 2025

UrsaMaior napisał(a)
Kochane, poodpisuję z domu, ponieważ okazało się w międzyczasie, że moja silna wola jest naprawdę słaba...

Takie drobiazgi sie nie liczą
Nie rob sobie wyrzutow
UrsaMaior 19:00, 25 kwi 2025

Kasya, co racja to racja! Tym bardziej, że już posadzone
UrsaMaior 19:03, 25 kwi 2025

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Gratuluję wyzerowania stanu doniczek.
Ach te Twoje smaczki ogrodowe. Oczu od nich nie można oderwać. Podziwiam roboty brukarskie. Dobre zajęcie do odreagowania świątecznego biesiadowania.
Jak zwykle oczu nie mogłam oderwać od Twojego Szwajcara. Cudny jest. Mój przeżył zimę bez gałązkowych strat. Mam nadzieję, że zacznie przyrastać.
Cieszę się, że uszłaś z życiem przed atakiem buczka i dzięki temu wciąż będziemy mogły podziwiać Twoje ogrodowe dzieło i efekty wypraw po serki.

Hania, no patrz, wczoraj o Tobie myślałam, miałam pytać co z dereniem Dobrze, że żyw, niech sobie teraz spokojnie tyje
Buk już ma następcę. Na jego miejscu posadziłam koklusza, obok niego, na miejscu hortensji rośnie teraz Leonard Messel, a hortensja wylądowała na poprzedniej miejscówce koklusza