Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 18:47, 08 sie 2017

Mirella, nie kaloszki tylko brudne nogi na dowód samodzielnie prowadzonych prac gruntowych ehe
malgol 22:16, 08 sie 2017

Tak jest! Ja też miałam brudne mimo, że w kroksach pracuje. W kaloszkach mi gorąco, ale przyznać tzreba że wtedy dłużej pewnie pedicure się trzyma
Johanka77 22:22, 08 sie 2017

malgol napisał(a)
Tak jest! Ja też miałam brudne mimo, że w kroksach pracuje. W kaloszkach mi gorąco, ale przyznać tzreba że wtedy dłużej pewnie pedicure się trzyma

No ja to właśnie po crocsach miałam takie czernidła
Kasia_CS 23:07, 08 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)
Kasia, mam, nawet kilka. Kwitnienia nie powtarza, ale kwitnie długo i oszałamiająco. Kwiaty są przepiękne! Od razu mówię, że to potężny potwór nie róża, u mnie w jeden sezon doszła do dachu - a mam piach, więc warunki dla roślin nie za łatwe. Do małego ogrodu absolutnie odradzam. Do dużego gorąco polecam. Dodatkowa zaleta jest taka, że w cieniu też kwitnie.

Hm... a sobie myślę, że gdyby ją tak w najdalszym kącie posadzić, który jest ocieniony... to może by coś z tego wyszło Ale temat jeszcze otwarty No i fajnie, że kwitnie w cieniu, bo tam troszkę cienia mam
iwonkap 10:14, 09 sie 2017

Kaloszki polecam a właściwie półkalosze INVERNESS ze sklepu sportowego na D , idealne do ogrodu Na zywo lepiej niż na focie
UrsaMaior 10:16, 09 sie 2017

Mnie jest gorąco we wszystkim poza klapkami, ale jak potem widzę stopy to żałość ogarnia. Brudne, podrapane, ehh...Rękawice też podarłam, teraz mam lateksowe, ale niefajnie, bo ręce w środku całe mokre.
Kawa 11:39, 09 sie 2017

no z tymi rękawiczkami to jest taki dramat
ja wapirki ciągle zdzieram i się zastanawiam czy za mocno grzebię w tej ziemi czy one takie leciwe
lateksowe są bleee
kaloszków nie mam ale robie adidadasach nie cierpię mieć ziemi w bucie (np. ccroksach) hiih

Klon śliczny a zawilec jeszcze łądniejszy
tulucy 12:07, 09 sie 2017

Ja robię w kaloszkach, ale jak jest ciepło (ale nie gorąco), bo jak zimno, to się od nich przeziębiam, no chyba że wełniane skarpety włożę,. o ale to kwestia marzec kwiecień. Potem robię w starych półbutach jakichś solidnych, takich do łażenia, "donaszam" w croksach nie lubię, bo nie cierpię, jak mi coś do buta wpada
malgol 12:26, 09 sie 2017

Jak widać kazda ma jakiś patent na obuwieMi w crocsach chłodno,ale nogi brudne i lakier złazi Kaloszki fajne tylko na wiosnę i jesień. chyba jeszcze nie wymyślono idealnego obuwia
mam! croksy i skarpetychłodno a po zdjęciu skarpet nogi czyste
mrokasia 12:40, 09 sie 2017

To ja już wolę te nogi umyć i nawet nowy pedicure zrobić niż potem dopierać te skarpety... chyba, że jakieś jednorazowe...