Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 17:40, 06 wrz 2016

O rany, to nie wywalaj! Uwielbiam tę trawę, no pewnie, że przygarnę!
gierczusia 07:04, 07 wrz 2016

Rozchodnikus toszkienisus hmmmmmm..to Ci się trafiło prawdziwy rarytas i niezwykle rzadki okaz..chyba...jedyny w swoim rodzaju
lojalna_ 07:56, 07 wrz 2016

Zdobycze masz swietne. Czy Teoje zdjecie juz wisi w tej szkolce hihihihi

Fotki prosze nowe i napisz prosze czy Pashmina nadal taka bezproblemowa u Ciebie bo sie w niej zakochałam i planuje zakup wiosna
UrsaMaior 09:48, 07 wrz 2016

Gierczusia, no żebyś Ty wiedziała haha, i Toszka i jej rozchodnik to takie dwa okazy nie do podrobienia

Jola, Pashmina kwitnie bez przerwy, trochę choruje, jak to róże, ale po oskubaniu szybko wypuszcza nowe listki. Najlepiej posadzić w takim miejscu, żeby można było z bliska oglądać kwiaty.
Zanim kupisz to daj znać, ja chyba wiosną będę chciała częściowo wydać moje - za dużo nakupowałam. Pochodzą z Agel Rosen, taką fotkę mam:

gierczusia 14:11, 08 wrz 2016

UrsaMaior napisała
Gierczusia, no żebyś Ty wiedziała haha, i Toszka i jej rozchodnik to takie dwa okazy nie do podrobienia

No nie wiem tak naprawdę, ale troszku sobie wyobrażam Toszkę oczywiście a nie rozchodnika
makadamia 07:24, 11 wrz 2016

Zauważyłam że krajanka, to przyszłam - bardzo, ale to bardzo przyjemny ogród. Na pewno w te upały bardzo przyjemnie było w nim odpoczywać.
A ja jak widzę takie piękne drzewa, to od razu patrzę, czy gdzieś hamak nie wisi

Jedno mnie zastanawia - gdzie u Ciebie, pomiędzy tymi brzozami, słońca na tyle dużo że rozchodniki i róże hodujesz?
UrsaMaior 11:27, 11 wrz 2016

Hej makadamia! No nareszcie ktoś stąd, a nie ze Śląska;D
Dzięki za miłe słowa Faktycznie najczęściej psioczę na cień, ale w taką pogodę to wybawienie. Hamak jest, a i owszem

Żadne z drzew nie kwalifikowało się do powieszenia go, więc trzeba było kupić stojak. Przefajna sprawa, 5 minut i śpisz
Trochę słońca mam na końcu ogrodu - tam są rozchodniki i jeżówki, i z drugiej strony domu - tam jest różanka. No szkoda trochę, że resztę słonecznego kawałka zajmuje trawnik, ale jest jak jest.
makadamia 12:24, 11 wrz 2016

Wiedziałam! Moje marzenie
Chowasz go na zimę?
UrsaMaior 12:29, 11 wrz 2016

No, warto kupić, bo jest rewelacyjny! Tak, jest składany, więc chowamy go na zimę, ale nie sądzę, że ucierpiałby zimą na tarasie - to modrzew, myślę, że po prostu zrobiłby się srebrny.
anbu 16:11, 11 wrz 2016

Świetny hamak! Ostatnio chodzi mi po głowie coś takiego ale jakoś myśli nie potrafię sprecyzować
Ursa pokazałabyś więcej zdjęć swojego ogrodu, widać że masz się czym pochwalić
Róża śliczna chociaż ja nie przepadam za różami