Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 08:49, 11 maj 2018

jolanka napisał(a)
A gdzie byłyście?

Informacje ściśle tajne na priv hihi
UrsaMaior 08:49, 11 maj 2018

MirellaB napisał(a)
Oczywiście, że rozumie zakupy

UrsaMaior 08:53, 11 maj 2018

Zana napisał(a)
Iza, piękne są. Napisz mi proszę gdzie kupiłaś, tego Osakazuki chciałam koniecznie kupić, ale w Pęchcinie nie mieli.

Nota bene, dlaczego u Ciebie nikt nie krzyczy, że masz tyyyyyle drzew i jeszcze kolejne kupujesz a przecież ciągle "płaczesz", że masz za mało słońca, a u mnie prawie wszyscy mi drzewa odradzają. Nie rozumiem....

Dzięki! No naprawdę nie mogłam się oprzeć. Osakazuki były jeszcze większe - P I Ę K N E !!! Ale że chciałam też strzępka, to zgarnęłam ten mniejszy, który i tak jest spory.
Anula, bo moje to bardziej krzaki są, a nie drzewa! Poprzedni ś.p. strzępek był faktycznie jak drzewo, ale ten nowy to sama widzisz - rozkrzewiony od samego dołu.
UrsaMaior 08:54, 11 maj 2018

Makao_J napisał(a)
Ja myślałam że małe krzaczki kupiłas a tu drzewa są. Szok. Aż boję się spytać o cene. Szalona jesteś.

Wolę nie kupować małych, bo u mnie, przy tym starym drzewostanie giną. I nie wyglądają zupełnie. A cena właśnie nie aż tak straszna jakby się mogło wydawać
UrsaMaior 08:56, 11 maj 2018

makadamia napisał(a)

Bo Iza się ie pyta innych o zdanie. Proste

Dziewczyny, jak będziecie się wybierały do ZP, to dajcie mi znać. Co prawda mało czasowa jestem, ale może mi się uda z Wami skoordynować

Asia, Ty wiesz, że ze mnie d... nie planistka, nie mam Twojego "daru" I wszystko zawsze na spontanie. Ale, ale, nie wiem co posadzić na środkowej, w miarę słonecznej, więc będę prosiła o pomysły
Jasne, że dam znać o wyprawie, Kasia też chciała jechać, ale nie wiem czy się w tym czasie nie zdąży rozpakować
anna_t 15:08, 11 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)
Ufff skończyłam sadzić, zaraz chyba umrę! Musiałam lecieć po sąsiada, bo strzępek strasznie ciężki.
Oto moje dzisiejsze zdobycze - strzępek i Osakazuki. Ogrodzenie ma 180 cm, dla porównania. No jak mogłam nie wziąć? Same rozumiecie

no mega!
Zana 15:15, 11 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)

Anula, bo moje to bardziej krzaki są, a nie drzewa! Poprzedni ś.p. strzępek był faktycznie jak drzewo, ale ten nowy to sama widzisz - rozkrzewiony od samego dołu.

Naprawdę będzie z niego piękny krzak kiedyś (trzecie zdjęcie):

http://www.bluebellnursery.com/catalogue/trees/Acer/A/55
UrsaMaior 15:23, 11 maj 2018

Dobrze, że one wolno rosną;D
UrsaMaior 15:24, 11 maj 2018

anna_t napisał(a)
no mega!

Oj cieszę się z nich baardzo
anka_ 15:31, 11 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)
Dobrze, że one wolno rosną;D
Taaaaa... tylko metr przyrostu rocznie jak już się ukorzenią
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies