Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Kasia_CS 17:50, 12 maj 2018

Aa i zdjęcia są. Ale soczyście zielono.. taki klimat lubię! Też bym chciała chociaż kilka porządnych drzew, pod warunkiem dysponowania nieco większym areałem niż obecnie
UrsaMaior 19:40, 12 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)

Ale ładne drzewka dorwałaś to się nazywa mieć dar do zakupów

Ja do ZP chyba się jednak nie wybiorę, bo kisnę w szpitalu ma obserwacji tygodniowej- kto wie, może z Niuńką już wyjdę, choć szczerze wątpię, bo nic się nie dzieje.. buu, a miałam takie plany zakupowe na jakies trawy, przetaczniki, żurawke, jarzmianki i kilka innych rzeczy..

Nie stresuj się, teraz masz inną, ważniejszą sprawę na głowie Rośliny nie uciekną.

A co do zakupów, to tak właśnie wygląda całe moje życie - zawsze kiedy niczego nie planuję to wychodzi coś ekstra Tak wyglądał kwartecikowy bus po naszych zakupach:

UrsaMaior 19:41, 12 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
Aa i zdjęcia są. Ale soczyście zielono.. taki klimat lubię! Też bym chciała chociaż kilka porządnych drzew, pod warunkiem dysponowania nieco większym areałem niż obecnie

No, soczyście się zrobiło. Szczególnie trawa po wertykulacji odżyła
Kasia_CS 19:48, 12 maj 2018

Izula, a Ty rozparcelowalas już wszystkie seslerie jesienne? Bo kojarzę, że znalazłaś u siebie fajne miejsce, a costam chciałaś mi zostawić. Nie chcialabym Ci robić kłopotu, tym bardziej, że u mnie tak nie wiadomo co kiedy, jak... ale jeśli czekają na mnie, to ja nadal chętna
UrsaMaior 19:57, 12 maj 2018

Na razie rozparcelowałam, także luz, nie zdechną Póki co spokojnie ogarniaj dziecinę, a ja pamiętam, że chciałaś
BKosimkArt 20:02, 12 maj 2018

wooo jakie zakupy świetne!!!
Magleska 20:10, 12 maj 2018

zakupy zacne .....
ale masz tam cudownie ,takie szerokie kadry ,to ja lubię
czekam na fotki po posadzeniu
UrsaMaior 20:29, 12 maj 2018

Basia, no fajne, strasznie się z nich cieszę Najbardziej ze strzępka, po tym jak mi poprzedni żywot zakończył...

Magda, posadziłam od razu, tylko nie mogę się zmobilizować żeby w końcu wyjść z aparatem. Stąd te fotki komórkowe.
inka74 09:12, 13 maj 2018

W busiku jeszcze trochę miejsca zostało

Ja jabłonkę płaczącą 2.2 wysokości wiozłam w skodzie kombi i 24 sztuki tuji wysokości120 cm w doniczkach. Da się ))

Tylko do drzew szczepionych wysoko zamawiałam transport bo korony nie wchodziły
mrokasia 09:39, 13 maj 2018

No, klimat w ogrodzie Ci się rzeczywiście nie za bardzo zmienił , chciałabym mieć taką działkę.
Pokazałabyś tą słoneczną, powiększoną rabatę.