To faktycznie tyle co nic! U mnie gorzej, ale duże zostały. Cieszę się, bo bardzo je lubię.
Dla tego pokroju ją kupiłam, zawsze podobały mi się pagodowe Miałam już wcześniej inną kalinę, ale miała za ciemno i powędrowała do Anki_. Także ta to moje drugie podejście, ma słoneczniejsze miejsce i liczę na to, że się jej spodoba.
Oj fajna, fajna Nie mierzyłam, ale płot ma 180 cm, więc ona mniej więcej podobnie.
Dzięki Ania No po prostu oprzeć się jej nie mogłam;D
Poka, poka! Nigdy nie widziałam u Ciebie jej fotek, tylko róże i róże, ile można na róże patrzeć hihi;D
Dzięki! Staram się polować na większe, bo przy moim drzewostanie maluchy giną. Czasem boli, ale cóż...ogrodu mi się zachciało to mam
Pewnie, duży dąb i brzozy robią swoje. Jedynie wczesną wiosną była lampa, ale teraz jak widać.
Przeschnięty nie jest, ale do dosiania tu i ówdzie Na szerokich kadrach tego nie widać.
Hej, hej, faktycznie daaawno nie byłaś, odzywaj się częściej! Tylko już przestań z tym idealnym ogrodem hahaha
Komórka daje radę, ale lustrzanka to to nie jest No ale lepszy rydz niż nic.
Też mi się wydaje, że pasuje Na fotkach tego nie widać, ale po jej wstawieniu rabata zrobiła się paradoksalnie dużo większa, głęboka. Wcześniej jakaś taka płaska była.