Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

tulucy 21:48, 14 maj 2018

A za darmo alby nie weźmiesz? To ta podstawowa białą jeżówka? To dam Kasi we środę dla Ciebie, co? I rozchodnika bym dała. Bo teraz to nie wiem, czy m mi w ogóle da samochód...
UrsaMaior 21:53, 14 maj 2018

Łucja, no pewnie, że przygarnę! Bardzo dziękuję Daj tylko znać czy czegoś ode mnie nie chcesz.
mrokasia 21:57, 14 maj 2018

Aaaaa, czyli jutro nie kupować Alby .
UrsaMaior 21:57, 14 maj 2018

mrokasia napisał(a)

Meditation tylko jedną bo mi zdechła po zimie a w kompozycji miałam trzy i teraz mam dziurę .

Wrr jak ja to lubię. U mnie tak zawilce padły w kilku miejscach i teraz chyba będę musiała poprzesadzać. A podobno nie przepadają za tym.
tulucy 21:59, 14 maj 2018

To jutro policzę ile mam, alee ja mam raczej sporo tej cholery. Sieje się. Tę jedną różową, co mi się tam zaplątała, a teraz nie wiem, która to, to po prostu wywalisz jakby co. Ja się akurat tej chętnie pozbędę. Nie lubię tego zestawienia, no nie leżą mi te jeżyki kompletnie.
Iwona100 22:03, 14 maj 2018

Iza - po prostu pięknie . Prosimy jednak o więcej zdjęć ,bo jest na co popatrzeć.
Ja teraz czekam na zieloną Hakonechloa ,którą mi doradziłaś do róż.Mam nadzieję, że niedługo kupię. Gdyby Ci to nie sprawiło kłopotu,to wstaw zdjęcie tej zielonej Hakonki.
mrokasia 22:04, 14 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)

Wrr jak ja to lubię. U mnie tak zawilce padły w kilku miejscach i teraz chyba będę musiała poprzesadzać. A podobno nie przepadają za tym.

Niby tak, u mnie padły też 2 zawilce, ale w sumie jestem nawet zadowolona bo oba to Prinze Heinrich, które tak sobie mi się podobały - zdecydowanie wolę odmiany z okrągłymi płatkami.
natka098 22:24, 14 maj 2018

Piękne zdjęcia, super u Ciebie. Dereń wymiata, mój 4 kwiatki ma tylko i u samej góry nie widać prawie.
Marzenaka 22:48, 14 maj 2018

Piękny ogród. Miło pospacerować.
UrsaMaior 07:51, 15 maj 2018

tulucy napisał(a)
To jutro policzę ile mam, alee ja mam raczej sporo tej cholery. Sieje się. Tę jedną różową, co mi się tam zaplątała, a teraz nie wiem, która to, to po prostu wywalisz jakby co. Ja się akurat tej chętnie pozbędę. Nie lubię tego zestawienia, no nie leżą mi te jeżyki kompletnie.

Ok, bardzo fajnie! Dawaj znaka.

Iwona100 napisał(a)
Iza - po prostu pięknie . Prosimy jednak o więcej zdjęć ,bo jest na co popatrzeć.
Ja teraz czekam na zieloną Hakonechloa ,którą mi doradziłaś do róż.Mam nadzieję, że niedługo kupię. Gdyby Ci to nie sprawiło kłopotu,to wstaw zdjęcie tej zielonej Hakonki.

Dzięki Ja u siebie też będę chciała jej dosadzić, uwielbiam tę trawę po prostu! Dziś pstryknę Ci fotki.

mrokasia napisał(a)

Niby tak, u mnie padły też 2 zawilce, ale w sumie jestem nawet zadowolona bo oba to Prinze Heinrich, które tak sobie mi się podobały - zdecydowanie wolę odmiany z okrągłymi płatkami.

Pamiętam jak na nie psioczyłaś. U mnie szlag trafił małe. Wszystkie te bardzo duże, które kupiłam żyją. Wiesz, ja lubię wszystkie, ale chyba faktycznie bardziej też te klasyczne...

natka098 napisał(a)
Piękne zdjęcia, super u Ciebie. Dereń wymiata, mój 4 kwiatki ma tylko i u samej góry nie widać prawie.

Dereń dziękuje U mnie tak mało na tym drugim, domniemanym Satomi. Może w przyszłym roku będzie lepiej.

Marzenaka napisał(a)
Piękny ogród. Miło pospacerować.

Wpadaj, wpadaj