A za darmo alby nie weźmiesz? To ta podstawowa białą jeżówka? To dam Kasi we środę dla Ciebie, co? I rozchodnika bym dała. Bo teraz to nie wiem, czy m mi w ogóle da samochód...
To jutro policzę ile mam, alee ja mam raczej sporo tej cholery. Sieje się. Tę jedną różową, co mi się tam zaplątała, a teraz nie wiem, która to, to po prostu wywalisz jakby co. Ja się akurat tej chętnie pozbędę. Nie lubię tego zestawienia, no nie leżą mi te jeżyki kompletnie.
Iza - po prostu pięknie . Prosimy jednak o więcej zdjęć ,bo jest na co popatrzeć.
Ja teraz czekam na zieloną Hakonechloa ,którą mi doradziłaś do róż.Mam nadzieję, że niedługo kupię. Gdyby Ci to nie sprawiło kłopotu,to wstaw zdjęcie tej zielonej Hakonki.
Niby tak, u mnie padły też 2 zawilce, ale w sumie jestem nawet zadowolona bo oba to Prinze Heinrich, które tak sobie mi się podobały - zdecydowanie wolę odmiany z okrągłymi płatkami.
Dzięki Ja u siebie też będę chciała jej dosadzić, uwielbiam tę trawę po prostu! Dziś pstryknę Ci fotki.
Pamiętam jak na nie psioczyłaś. U mnie szlag trafił małe. Wszystkie te bardzo duże, które kupiłam żyją. Wiesz, ja lubię wszystkie, ale chyba faktycznie bardziej też te klasyczne...
Dereń dziękuje U mnie tak mało na tym drugim, domniemanym Satomi. Może w przyszłym roku będzie lepiej.