Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Kasia_CS 19:54, 14 maj 2018

Dereń przecudny!!! Bylyscie w ZP? Beze mnie??!! No nieee

Tobie komórka do zdjęć wystarczy, są boskie
UrsaMaior 20:00, 14 maj 2018

Kasia, to było już jakiś czas temu Będziemy jechały za niedługo pewnie, ale kiedy to nie wiem. U nas to zazwyczaj spontanicznie wychodzi.
mrokasia 20:04, 14 maj 2018

Plebsowe alby widziałam u siebie w ogrodniczym . A gdyby Ci w oczy weszły Meditation White to potrzebuję 1 szt a Virgin to z 5 szt bym chciała - daj znać albo od razu mi kup .

Dereń boski .
UrsaMaior 20:51, 14 maj 2018

Kaśka, Meditation mam kilka, mogę się podzielić. Tylko odbiór osobisty!;D A te Alby weź mi, co? Tylko gdybyś tam była, specjalnie nie jedź. O Virgin będę pamiętała.
jolanka 20:57, 14 maj 2018

Kurcze, jedni jeżdżą a inni muszą pracować Wróciłam właśnie z pracy po 12 godzinach, co za masakryczny dzień. Jak będziecie w ZP to tez bym coś chciała może Miscanta Memory. I ostróżki bo coś mi dwie zeżarło
UrsaMaior 21:07, 14 maj 2018

Jola, u mnie to samo, ślimaki (te w skorupkach) żrą co popadnie, języczka takie miała już ładne liście, a teraz całe w dziurach:/ No szlag mnie jaśnisty trafia jak na to patrzę.
mrokasia 21:15, 14 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)
Kaśka, Medidation mam kilka, mogę się podzielić. Tylko odbiór osobisty!;D A te Alby weź mi, co? Tylko gdybyś tam była, specjalnie nie jedź. O Virgin będę pamiętała.

No problem, mogę Ci kupić te Alby nawet jutro, ile ich chcesz?
No i chętnie przygarnę jedną Meditation jeśli to dla Ciebie nie kłopot .
Tylko na odbiór osobisty to mogłybyśmy się umówić w czwartek albo piątek dopiero tak po godz. 17-tej bo jestem zawalona robotą i w ciągu dnia nie ma mowy. Dziś wyszłam po 19-tej i mam dość.
mrokasia 21:17, 14 maj 2018

jolanka napisał(a)
Kurcze, jedni jeżdżą a inni muszą pracować Wróciłam właśnie z pracy po 12 godzinach, co za masakryczny dzień. Jak będziecie w ZP to tez bym coś chciała może Miscanta Memory. I ostróżki bo coś mi dwie zeżarło

Jola, łączę się w bólu ludu pracującego .
U mnie jakoś, odpukać, żarłoków na razie nie ma zbyt wiele, poza nornicami, wrrr!!!
UrsaMaior 21:25, 14 maj 2018

mrokasia napisał(a)

No problem, mogę Ci kupić te Alby nawet jutro, ile ich chcesz?
No i chętnie przygarnę jedną Meditation jeśli to dla Ciebie nie kłopot .
Tylko na odbiór osobisty to mogłybyśmy się umówić w czwartek albo piątek dopiero tak po godz. 17-tej bo jestem zawalona robotą i w ciągu dnia nie ma mowy. Dziś wyszłam po 19-tej i mam dość.

Hmm sama nie wiem, 5 czy 6? Pamiętasz po ile były? Spokojnie, wpadaj kiedy Ci będzie pasowało Meditation zobacz na spokojnie ile potrzebujesz, jeśli chcesz więcej niż jedną to mam wystarczająco.
mrokasia 21:28, 14 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)

Hmm sama nie wiem, 5 czy 6? Pamiętasz po ile były? Spokojnie, wpadaj kiedy Ci będzie pasowało Meditation zobacz na spokojnie ile potrzebujesz, jeśli chcesz więcej niż jedną to mam wystarczająco.

Meditation tylko jedną bo mi zdechła po zimie a w kompozycji miałam trzy i teraz mam dziurę .
Alby były coś po 17 czy 19 zeta.