Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 10:00, 12 sie 2018

TAR napisał(a)

ajwara robilam tydzien temu a dzis ketchup i przecier z wlasnych pomidorow. cala spizarnia zapelniona przetworami. ogorki dzis wywalilam z grzadki, bo nie mam co z nimi robic. trzydziesci pare sloikow korniszonow i musztardowo-miodowych stoi i czeka na konsumpcje.a pomidorow jeszcze polowa na krzakach

Wiesz co...mam chytry plan. Wlecę przy okazji wizyty u rodziców i uwolnię Cię od nadmiarów hahaha;D
Wiolka5_7 10:22, 12 sie 2018

UrsaMaior napisał(a)

Oj tak Ja już nie mogę się doczekać aż podrosną moje Albostriaty, aj aj, no kocham je po prostu

Ja posadziłam właśnie kolejne Albostriaty a na wiosnę będę jeszcze dzielić hakonki też kocham
Kasia_CS 10:55, 12 sie 2018

Ja kupiłam rok temu we wrzesniu Aureolki i bardzo ładnie mi przyrastają. Do tego też Naomi kupowałam, ale chyba to nie one, bo identyczne z Aureolami.. nie przebarwiła się w każdym razie jesienią jak wujek google pokazuje
malgol 11:20, 12 sie 2018

UrsaMaior napisał(a)

Niestety nie, to moje nn.

A one ci się rozsiewaja czy dzielilas już Kępy? Bo moje białe z siewu robią się rozowe
UrsaMaior 11:30, 12 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
Ja kupiłam rok temu we wrzesniu Aureolki i bardzo ładnie mi przyrastają. Do tego też Naomi kupowałam, ale chyba to nie one, bo identyczne z Aureolami.. nie przebarwiła się w każdym razie jesienią jak wujek google pokazuje

U mnie żadna z przebarwiających się nie wygląda tak jak google pokazuje, pewnikiem przez półcień.
UrsaMaior 11:33, 12 sie 2018

malgol napisał(a)

A one ci się rozsiewaja czy dzielilas już Kępy? Bo moje białe z siewu robią się rozowe

Nie, bo wszystkie z zeszłego sezonu. Wykupiłam wtedy cały zapas, a tym roku jeszcze trzy dokupiłam.
Z białych, które dostałam w prezencie niespodzianki były w 2 kępach. W jednej wyrosła pojedyncza różowa, a drugiej pojedyncza pomarańczowa Wycięłam je do wazonu i na razie nie widzę, żeby znów jakieś się pojawiały.
TAR 17:52, 12 sie 2018

UrsaMaior napisał(a)

Wiesz co...mam chytry plan. Wlecę przy okazji wizyty u rodziców i uwolnię Cię od nadmiarów hahaha;D

dobre

dziewczyny a z ciekawosci gdzie kupujecie trawy, stacjonarnie czy netowo? ja zazwyczaj w trawkach.pl ale moze macie inne zrodelka godne polecenia.
tulucy 22:03, 12 sie 2018

Pomarańczowa? Ja się nie przyznaję tylko do różowych
Johanka77 22:17, 12 sie 2018

O! A gdzie ja byłam, jak foty wpadali...?
Co za przeoczenie!

Powiem Ci Kochana, że przepiękny ten twój las... to znaczy pod-las.
Nie cytuję nic, bo wszystko cudowne. Taki klimat, ze hej!

A szławię posadziłaś wreszcie?
Kokesz 22:59, 12 sie 2018

Iza, zobacz jakiego pottfora dziś obfociłam