Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

BKosimkArt 08:11, 11 sie 2018

Uuuu boskie widoki...
UrsaMaior 10:13, 11 sie 2018

BKosimkArt napisał(a)
Uuuu boskie widoki...

Jak to Kwartecik na początku naszej znajomości powiedział - w ogóle może być, w szczególe do dopracowania;D
UrsaMaior 10:13, 11 sie 2018

Pada, pada, lalalla! A miałam dziś sadzić...
mrokasia 10:15, 11 sie 2018

U mnie też pada, miałam jechać do Pęchcina ale zrezygnowałam.
Musze do Ciebie wpaść i pooglądać na żywo, bo to nie ten sam ogród co go znam.
UrsaMaior 10:19, 11 sie 2018

Wpadaj, wpadaj, wieki nie byłaś
TAR 19:44, 11 sie 2018

piekny ogrod, hakonow zazdroszcze okrutnie, u mnie zapewne sie nie przyjma patrzac na wymagania. mam za ciezka glebe. szkoda i caly czas niezmiennie podziwiam te brzozy jak moje juz dorosna to tez je opasze bluszczykiem, podoba mi sie taki efekt. no chyba ze teraz juz moglabym? jak myslisz, mam roczna brzoze, sadzona korzenia w ub. roku, juz wysoka na jakies 3-4 metry i pieniek grubosci z 8 cm

tez uwielbiam hortki, z malych najpiekniejszym moim nr 1 jest wciaz little lime, teraz przepieknie sie przebarwia.

malgol 19:49, 11 sie 2018

Iza, wczoraj wieczorem już nie miałam siły pisać więc nie pochwalilam tego co obejrzalam Te jezowki są przepiękne! Białe moj numer jeden
UrsaMaior 20:26, 11 sie 2018

TAR napisał(a)
piekny ogrod, hakonow zazdroszcze okrutnie, u mnie zapewne sie nie przyjma patrzac na wymagania. mam za ciezka glebe. szkoda i caly czas niezmiennie podziwiam te brzozy jak moje juz dorosna to tez je opasze bluszczykiem, podoba mi sie taki efekt. no chyba ze teraz juz moglabym? jak myslisz, mam roczna brzoze, sadzona korzenia w ub. roku, juz wysoka na jakies 3-4 metry i pieniek grubosci z 8 cm

tez uwielbiam hortki, z malych najpiekniejszym moim nr 1 jest wciaz little lime, teraz przepieknie sie przebarwia.

Przygotuj hakonkom stanowisko tak jak Toszka radzi i będzie git Naprawdę warto, to najlepsze trawy ever!

U mnie bluszcz tylko na sosnach. Na brzozach nie próbowałam, obsadziłam je za to trzmieliną białoobrzeżoną i podoba mi się. Podobnie jak towarzystwo dereni Elegantissima lub Ivory Halo.
UrsaMaior 20:27, 11 sie 2018

malgol napisał(a)
Iza, wczoraj wieczorem już nie miałam siły pisać więc nie pochwalilam tego co obejrzalam Te jezowki są przepiękne! Białe moj numer jeden

Oj są, to też moje ulubione! Lubię je oglądać, wąchać
UrsaMaior 20:28, 11 sie 2018

Co tam u Was, dziewczyny? Miałam dziś moją ulubioną błękitną szałwię sadzić, ale jakoś nie mogę się zmobilizować. Może jutro się uda.
Tak stoi i czeka ładnie