Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Kamajla 18:37, 14 paź 2014

I jeszcze raz wszystkiego naj, tym razem z okazji Dnia Nauczyciela

Buziaki!
Dorota123 22:23, 14 paź 2014

Iwk4 napisał(a)

Dorotko, ja się bardzo cieszę z tych róż. Dziś mamy 25 rocznicę, ja mam dziś dzień wolny, wiec popołudnie spędzony razem. Milo jest mysles, ze po tylu latach ludzie nadal dla siebie sa ważni. I to nie tylko o te róże chodzi, ale o wszystkie wspólnie spędzone mile chwile. Pozdrawiam.

Ps. Na pocieszenie dostalam jeszcze dwie białe róże w doniczkach, wiec w ogródku tez będą - te z korzonkami

To życzę kolejnych fajnych rocznic i pięknych bukietów kwiatów. (W przyszłym roku mój staż małżeński będzie starszy od Twojego o 5 lat, a ja będę miała pół wieku! szok)
as226 01:12, 15 paź 2014

ModraSowa napisał(a)

Ha ha ha. To samo u mnie. Mój Mąż niespotykanie spokojny człowiek, po kolejnej delikatnej sugestii że wolałabym coś z korzonkami nie wytrzymał i mówi: Zrozum, ja lubię Ci kupować kwiaty! Ja, nie odpuszczając: też lubię jak mi je kupujesz ale spójrz na to z ekonomicznego punktu widzenia.
Więc jak urodziłam drugiego Synka zapytał czy ma przyjść do szpitala z drzewkiem

as226 01:18, 15 paź 2014

Iwonko nadrobiłam, wszystkiego naj, naj z okazji 25-lecia ślubu
Iwk4 20:20, 15 paź 2014

Ewo, dziękuję bardzo za życzenia

Kamilko,, dzięki wielkie a projekt w drugiej wersji też mi się bardziej podoba i pokazywałam mojemu M, pytał się czy to wersja ostateczna, a ja jeszcze nie wiedziałam

Małgosiu, życzenia świetne,ale musiałabym wypić eliksir młodości, aby dożyć tylu lat Nie wiem tylko, czy by mi się podobało.

Doniu, śliczne kwiatki otrzymałam od ciebie. Do wazonika je wstawiłam zaraz Dziękuję
Iwk4 20:26, 15 paź 2014

Kamilko, dzięki za drugie życzenia. Pamiętałaś

Dorotko, dziękuję. Ja ciebie niedługo dogonię. Ja za 3 lata będę miała pół wieku. Ale już pracuję systematycznie nad odejmowaniem sobie lat. Nigdy nie pamiętam, ile mam, odkąd przypisano mnie do staruszków, czyli do grupy powyżej 40-ki

Joasiu, witaj serdecznie u mnie. Dziękuję za życzenia. Miło mi ciebie gościć.

Dorota123 21:26, 15 paź 2014

Nie dasz rady , nie dogonisz zawsze ucieknę o trzy lata dalej, a, że dbam o kondycję to będę szybsza. W tym roku "odmłodniałam" o 6 kg, a mam w planach jeszcze 2kg na ten rok, więc widzisz jak bardzo się staram wygrać ten wyścig.
Nallar 21:31, 15 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Nie dasz rady , nie dogonisz zawsze ucieknę o trzy lata dalej, a, że dbam o kondycję to będę szybsza. W tym roku "odmłodniałam" o 6 kg, a mam w planach jeszcze 2kg na ten rok, więc widzisz jak bardzo się staram wygrać ten wyścig.

A macie receptę jak "postarzyć" się o min. 5 kg?
Iwk4 21:52, 15 paź 2014

Dorota123 napisał(a)

Dorotko,w kilogramach próbowałam i mi nie wychodzi. Ale w latach ... rozmowa z bratanicą:
- Ciotka, do 50-ki się zbliżasz...
- No, coś ty ... ja dopiero mam 43 lata.(czytaj 47- chyba). A od ilu jest się starym ?
- Od 40-ki.(bratanica)
- To ja w takim razie mam 39. (moja odpowiedź)

A tobie gratuluję ładnego wyglądu.
Iwk4 21:53, 15 paź 2014

Nallar napisał(a)

A macie receptę jak "postarzyć" się o min. 5 kg?

Mogę oddać swoje. Nawet 10 kg. Proszę o adres, to wyślę