Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Nallar 21:58, 15 paź 2014

Iwk4 napisał(a)

Mogę oddać swoje. Nawet 10 kg. Proszę o adres, to wyślę

Kamajla 22:04, 15 paź 2014

Tu już jak widzę handel wymienny nie tylko roślinami się odbywa
Zgodnie z teorią Twojej bratanicy będę stara za 3 lata niemożliwe

U nas w domu krąży powiedzenie "starsza, dobrze utrzymana pani po 30stce". Autorem jest mój tato, który powiedział tak mając 23 bodajże lata o starszej siostrze mojej mamy. Jakiś czas temu zapytałam taty, czy zdaje sobie sprawę z tego, że jego córka jest starszą dobrze utrzymaną panią po 30stce, popatrzył na mnie jakby nie rozumiał pytania jego córka?? Niemożliwe
Dorota123 22:18, 15 paź 2014

Jak przychodzi do rozmowy o wieku zawsze zasłaniam się tym, że mam pietnastoletniego syna, więc nie mogę być aż taka stara, nie dodaję przy tym, że najstarszy ma 28 lat, a średni syn zrobił mnie babcią pięć miesięcy temu, a mój wnuczek to najładniejszy kwiatuszek w moim ogródku.
Rozmowa z bratanicą świetna.
Z przybywaniem kilogramów nie mam problemów, ale, żeby zrzucić to i owo jak to moja koleżanka z pracy mówi musisz czuć głód w żołądku i od ćwiczeń pot ma się lać po 4 literach, w sumie po 5
Dorota123 22:26, 15 paź 2014

Nallar napisał(a)

Dorota123 22:28, 15 paź 2014

Nallar napisał(a)

A macie receptę jak "postarzyć" się o min. 5 kg?

Jak naszykuję paczuszkę dorzucę moje zbędne 2 kg, z chęcią pozbyłabym się ich bez wymaganego wysiłku.
Iwk4 22:31, 15 paź 2014

Kamajla napisał(a)
Tu już jak widzę handel wymienny nie tylko roślinami się odbywa
Zgodnie z teorią Twojej bratanicy będę stara za 3 lata niemożliwe

U nas w domu krąży powiedzenie "starsza, dobrze utrzymana pani po 30stce". Autorem jest mój tato, który powiedział tak mając 23 bodajże lata o starszej siostrze mojej mamy. Jakiś czas temu zapytałam taty, czy zdaje sobie sprawę z tego, że jego córka jest starszą dobrze utrzymaną panią po 30stce, popatrzył na mnie jakby nie rozumiał pytania jego córka?? Niemożliwe

No widzisz Kamilko, punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia
Ja po raz pierwszy poczułam, że latka lecą, jak miałam 27 lat. Powiedziałam wtedy: Boże, jaka ja jestem już stara
A potem sobie dla odmłodzenia załatwiłam następne "dwa" dzieciątka - niby z przypadku. Ale od razu poczułam się młodo.
Iwk4 22:35, 15 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Jak przychodzi do rozmowy o wieku zawsze zasłaniam się tym, że mam pietnastoletniego syna, więc nie mogę być aż taka stara, nie dodaję przy tym, że najstarszy ma 28 lat, a średni syn zrobił mnie babcią pięć miesięcy temu, a mój wnuczek to najładniejszy kwiatuszek w moim ogródku.
Rozmowa z bratanicą świetna.
Z przybywaniem kilogramów nie mam problemów, ale, żeby zrzucić to i owo jak to moja koleżanka z pracy mówi musisz czuć głód w żołądku i od ćwiczeń pot ma się lać po 4 literach, w sumie po 5

Mnie odmładza 11-letni synek

A to, że jesteś babcią - niemożliwe ! Ty jesteś dopiero żoną dziadka. Jak załatwią ci wnuczkę, to będziesz babcią. Teraz jeszcze nie.

Ja nie mogę się wysiłkować, więc potu spływającego nie będzie ... Muszę najwyżej odstawić słodkie
Nallar 22:43, 15 paź 2014

Dorota123 napisał(a)

Jak naszykuję paczuszkę dorzucę moje zbędne 2 kg, z chęcią pozbyłabym się ich bez wymaganego wysiłku.

Ciekawe że są sposoby aby się pozbyć, a nie ma sposobu aby nabrać. Zajadanie, przekąszanie miedzy obfitymi posiłkami, słodkości, u mnie to nie działa.
W związku z tym poproszę o paczuszkę z kilogramami
Malgosik 22:53, 15 paź 2014

no ładna tu dyskusja się odbywa
bynajmniej nie o kfiatkach
Iwk4 23:22, 15 paź 2014

Malgosik napisał(a)
no ładna tu dyskusja się odbywa
bynajmniej nie o kfiatkach

Kochana, deszcz pada, a ja tylko wieczorem siadłam na chwilkę, nowych fotek nie mam, planu nowego nikt skomentować nie chciał, nie wiem, czy tak dobrze, czy żle. Czy coś poprawić: tutaj https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/72/726971/original.jpg

A tak przy okazji czasem zazdroszczę tym, co mogą jeść i nie idzie im to w boczki.