Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

hanka_andrus 22:41, 17 lip 2014

Właśnie, ja też bym tam widziała lustro.
Iwk4 22:46, 17 lip 2014

Naprawdę? Powinno być w tym miejscu lustro?
Donia72 22:49, 17 lip 2014

Fajnie wygladaloby, ale to Twoja decyzja
Kamajla 22:51, 17 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Naprawdę? Powinno być w tym miejscu lustro?

Na to wygląda
Malgosik 23:18, 17 lip 2014

Ha ha ha
Lustro przegłosowane!!!!
Musisz się poważnie nad nim zastanowić.
Oglądałaś Danusiny "Ogród z lustrem"?
Malgosik 23:23, 17 lip 2014

Musisz się zastanowić, czy chcesz od strony domu oglądać swoje ładne ogrodzenie, czy oazę zieleni. I w których miejscach. Cis zasłoni płot, będzie tłem dla roślin, a lustro nada głębi i nie będzie wiadomo gdzie się kończy działka. Ale trzeba poprzymierzać co w nim będzie widać. Musiałoby być widoczne od strony ścieżki i niezarośnięte, by się rośliny w nim odbijały.
Iwk4 23:37, 17 lip 2014

Malgosik napisał(a)
Musisz się zastanowić, czy chcesz od strony domu oglądać swoje ładne ogrodzenie, czy oazę zieleni. I w których miejscach. Cis zasłoni płot, będzie tłem dla roślin, a lustro nada głębi i nie będzie wiadomo gdzie się kończy działka. Ale trzeba poprzymierzać co w nim będzie widać. Musiałoby być widoczne od strony ścieżki i niezarośnięte, by się rośliny w nim odbijały.

Oj, Małgosiu ...Decyzja o lustrze spowodowałaby, ze w tym miejscu musiałabym usunąć ten busz.
Przez ostatnia godzinę nie robię nic innego, jak oglądam wszystkie wątki z lustrami, zarówno te na O, jak i w necie. I tak wychodzi na to, że najwięcej inspiracji jest na O. Ale wtedy muszę przyciąć jodłę i zaplanować przed nim jakieś trawki.

Wczoraj mojemu M wysłałam link do mojej stronki, żeby zobaczył przerobioną rabatkę. Jeśli dziś czyta dalej, to ... wiecie, co mnie czeka?... Strach się bać
Malgosik 23:49, 17 lip 2014

Dobrze mieć daleką perspektywę. Nie musi się tego wszystkiego odrazu zrealizować. Lustro nie jest nowością na Ogrodowisku, ale jak Wasi goście je zobaczą, będą zaszokowani, bo nigdy o czymś takim nawet nie słyszeli Wasz ogród będzie oryginalny i wyjątkowy.
Iwk4 00:56, 18 lip 2014

Muszę się przespać z tymi waszymi propozycjami. Dobranoc Niech wam się motylki śnią. Wczoraj doczytałam, że to są Rusałki
zawitka 08:15, 18 lip 2014

Iwonko to jest róza Polestern ---- i szczerze Ci powiem że Chopiny przy niej wymiękają bo : ja nie jestem znawcą mam parę krzaków ze zwykłego chciejstwa a 4 mam po Teściu .jeden Chopin zrobił się zwykła róża sprawa szczepienia drugi rośnie ale jakiś nieciekawy natomiast ta Polestern jest piękna ma ładny pokrój i kwitnie Ładnie ja polecam