Musisz się zastanowić, czy chcesz od strony domu oglądać swoje ładne ogrodzenie, czy oazę zieleni. I w których miejscach. Cis zasłoni płot, będzie tłem dla roślin, a lustro nada głębi i nie będzie wiadomo gdzie się kończy działka. Ale trzeba poprzymierzać co w nim będzie widać. Musiałoby być widoczne od strony ścieżki i niezarośnięte, by się rośliny w nim odbijały.
Oj, Małgosiu ...Decyzja o lustrze spowodowałaby, ze w tym miejscu musiałabym usunąć ten busz.
Przez ostatnia godzinę nie robię nic innego, jak oglądam wszystkie wątki z lustrami, zarówno te na O, jak i w necie. I tak wychodzi na to, że najwięcej inspiracji jest na O. Ale wtedy muszę przyciąć jodłę i zaplanować przed nim jakieś trawki.
Wczoraj mojemu M wysłałam link do mojej stronki, żeby zobaczył przerobioną rabatkę. Jeśli dziś czyta dalej, to ... wiecie, co mnie czeka?... Strach się bać
Dobrze mieć daleką perspektywę. Nie musi się tego wszystkiego odrazu zrealizować. Lustro nie jest nowością na Ogrodowisku, ale jak Wasi goście je zobaczą, będą zaszokowani, bo nigdy o czymś takim nawet nie słyszeli Wasz ogród będzie oryginalny i wyjątkowy.
Iwonko to jest róza Polestern ---- i szczerze Ci powiem że Chopiny przy niej wymiękają bo : ja nie jestem znawcą mam parę krzaków ze zwykłego chciejstwa a 4 mam po Teściu .jeden Chopin zrobił się zwykła róża sprawa szczepienia drugi rośnie ale jakiś nieciekawy natomiast ta Polestern jest piękna ma ładny pokrój i kwitnie Ładnie ja polecam