Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Malgosik 19:37, 18 lip 2014

Iwk4 napisał(a)

Ale ładnie wyszło!
Malgosik 19:40, 18 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Muszę się przespać z tymi waszymi propozycjami. Dobranoc Niech wam się motylki śnią. Wczoraj doczytałam, że to są Rusałki

Zdjecie czadowe!
Bogdzia 21:35, 18 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Od wczoraj mam jeżówki w moim ogrodzie, a dziś nic nie robię, tylko patrzę się jak goopia na motyle. I już nie muszę Bodzi zazdrościć. Mam swoje
I na pewno posadzę budleję!!! A może dwie

Iwonko nie miałam internetu i nie zdążyłam napisac ze widziałam motylki . Ślicznie Ci wyszły. Pozdrawiam.
Iwk4 22:53, 18 lip 2014

Małgosiu, Bogdziu, dziękuję za pochwałę.
Cieszę się, że przylatują do mnie motylki. Dziś nawet mój najmłodszy (10 lat) próbował złapać je w obiektywie Muszę naprawić chyba mój poprzedni aparat, aby młody miał swój.
Iwk4 23:04, 18 lip 2014

Gardener27 napisał(a)

Witam

Zwabiły mnie Rusałki Widzę że rabaty cały czas są przerabiane Efekt jest imponujący a jak się wszystko rozrośnie będzie jeszcze lepiej Koleżanki pomagają i słuchaj ich bo mają bardzo duże doświadczenie Ogród bardzo masz wypielęgnowany Kanciki trawka przycięta i rabaty w Angielskim stylu co bardzo lubię Podoba mi się ulica przy której mieszkasz Taka sympatyczna i spokojna

Pozdrawiam serdecznie

Przemku, słucham dziewczyn, ile się da. Chętnie korzystam z rad. Po to się zalogowałam na Ogrodowisko, żeby mieć szansę poprawić niedoskonałości. A jest ich wiele. Nie pokazałam jeszcze całości. Na razie pracuję kawałek po kawałku.
I najlepsze jest to, że już wiem, jak nie chcę, a dziewczyny pomagają mi spojrzeć na nasadzenia w nowy sposób.
Nawet, jeśli tylko sfotografuję coś, to łatwiej zaplanować, poddać się sugestiom. Niestety idzie wszystko wolniej, niz by człowiek chciał, bo są ograniczenia czasowe, brak siły roboczej (sama nie dam rady wykarczować większych okazów albo ich przesadzić), a mojego M na dniach czeka operacja ręki, więc ogród musi poczekać.

Ulica, przy której rośnie duży dąb, to główna ulica, prowadząca przez całą wieś. Ja mieszkam na bocznej uliczce od tej. To takie mini-osiedle domków, ale niestety jeszcze bez chodnika. Ale za to fajni sąsiedzi, z którymi czasami spędza się czas przy kawce.
Iwk4 09:05, 21 lip 2014

Mój najmłodszy próbował pobawić się w fotografa. Okiem synka(10 lat) wygląda tak:

Donia72 09:11, 21 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Mój najmłodszy próbował pobawić się w fotografa. Okiem synka(10 lat) wygląda tak:

No prosze, jaki zdolny maly fotograf
Pozdrawiam
Iwk4 09:15, 21 lip 2014

Kwitnie moja róża berolina:
Iwk4 09:30, 21 lip 2014

Kilka spojrzeń na ogród.Cieszę się, że zaczynam go porządkować. Widać efekty mojej pracy. Te upały trochę spowalniają. A we wrześniu nie będę miała już tyle czasu.
Iwk4 09:31, 21 lip 2014

Donia72 napisał(a)

No prosze, jaki zdolny maly fotograf
Pozdrawiam

Doniu,też cię pozdrawiam.