Moniika
14:07, 25 sty 2020

Mam wrażenie że w moim kompostowniku jest za sucho.. jak oglądam zdjęcia Waszych to też z wierzchu wyglądają na suche - ale podobno żeby tam się "coś działo" w środku potrzebna jest woda. Podlewacie je ? u mnie jest niby przy ścianie domu więc deszcz powinien naturalnie "podlewać" ale jakoś tak wyjątkowo musi byś ustawiony dom że naprawdę bardzo mocno musi lać żeby mi tam "podlało" .. Myślicie że trzeba się tym martwić?
Ja swojego kompostownika od dwóch lat nie ruszyłam palcem tzn dorzucałam od góry trochę trawy ale nie wyciągałam nic "od dołu" - myślicie że to będzie się jeszcze do czegoś nadawało? Pytam bo żeby się tam dostać będę się musiała solidnie "narobić" tzn przerzucić itp a słabiutko u mnie z kondycją ... więc się zastanawiam czy warto ? czy nie "dokopię" się nic nie wartej brei
Ja swojego kompostownika od dwóch lat nie ruszyłam palcem tzn dorzucałam od góry trochę trawy ale nie wyciągałam nic "od dołu" - myślicie że to będzie się jeszcze do czegoś nadawało? Pytam bo żeby się tam dostać będę się musiała solidnie "narobić" tzn przerzucić itp a słabiutko u mnie z kondycją ... więc się zastanawiam czy warto ? czy nie "dokopię" się nic nie wartej brei