Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

waska 22:21, 09 lut 2012

A i brzozy są cudne choć smieca :-/ pamiętam że zawsze musiałam grabic liście z rodzicami a ja przeniosła je w inne miejsce. Choć zastanawiam się ostatnio o dosadzeniu kilku sztuk w części między ogrodem a sadem
bogumila 00:09, 10 lut 2012

agniecha973 22:11, 10 lut 2012

Gosia, u mnie szpital na peryferiach. Oskrzela zaliczamy. No załamałam się. Kilka lat dawałam radę bez antybiotyków. Leczyłam sama malinkami, cytryną, grejfrutem. A wczoraj jakiś dziadowski wirus mnie pokonał. Chłopaki na antybiotyku, cherlają w duecie. Normalnie koncert w domu. Arrrr....
Wyjemy dzisiaj?
Rano był piękny księżyc
kaisog1 22:27, 10 lut 2012

No ja chyba powyję.... z bólu... Nie wiem co sobie zrobiłam ale mam nadzieje, że nic poważnego. Wczoraj jak wychodziłam od mamy to noga mi się "przekręciła". ZObaczyłam własną podeszwę.... No ale, że się spieszyłam do lekarza z Kubą to postawiłam tą nogę, pomachałam, trochę bolało ale do wytrzymania - pomyślałam sobie ufffff dobrze, że nie złamana. Wróciliśmy do domu. Położyłam się koło 1 spać, pospałam z 15 minut i ból nogi nie do wytrzymania. Ani na niej stanąć, ani podnieść..... myślałam, że oszaleje. Nad ranem M przyniósł mi proszek przeciwbólowy (wcześniej smarowałam maścią) i jakoś na 3 godzinki przysnełam. Teraz jest lepiej bo chodzę
agniecha973 22:29, 10 lut 2012

Jak nie urok, to co innego
kaisog1 22:34, 10 lut 2012

Tyż tak se pomyślałam Ale ja ogólnie mam pecha.... już tu chyba pisałam ale dawno temu..... jak udało mi się "wyrwać" z domu (bo cięzko mi było sie urywac wczesniej) i polecieć na zakupy...... Uskrzydlona tym faktem, wybiegłam z domu, w samochód i do centrum handolowego. Zaparkowałam, wchodzę do windy, wciskam wybrane piętro, drzwi się zamykają i......... winda rusza i za chwile staje..... Stała tak sobie 1,5 godziny ze mną w środku..... Zasięgu nie miałam więc zadzwonić ni cholery sie nie dało..... Po uwolnieniu mojej osoby z windy byłam tak wściekła, że odechciało mi się zakupów oraz "wyrywania" się z domu Trzeba mieć pecha nie?
ell 22:44, 10 lut 2012

Gosia ty lepiej idź do lekarza na prześwietlenie, bo nie powinno aż tak boleć.
kaisog1 22:46, 10 lut 2012

Ela też myślałam, żeby pójść nad ranem ale jak sie przespałam i już tak mnie nie boli to chyba nie ma sensu. Co najśmieszniejsze ta noga mi nie spuchała..... Tzn M twierdzi, że tak a ja sobie patrzę i nie widzę
ell 22:52, 10 lut 2012

A wiesz, że jak coś długo boli, to człowiek przyzwyczaja się do bólu - lepiej sprawdzić niż potem sobie w brodę pluć.
kaisog1 22:55, 10 lut 2012

...może i racja. ZObaczymy jak jutro będzie. Jak mnie będzie bolała to zrobie prześwietlenie...