Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Mala_Mi 19:24, 12 lut 2012

To ja też opowiem u Gosi przygodę z windą... od razu zaznaczam, że mam klaustrofobię i jak nie muszę t odo windy tez nie wsiądę. Byliśy na Kaukazie... wesołe towarzystwo postanowio zrobić zakąłd ile osób może wejsc do windy i ona ruszy. Dałam się wciągnać w to szaleństwo. Tajemnica windy polegała na tym ,ze oan ma wagę w podłodze, wiec ile sieda na podłogę, a reszta na rozpurkę o dwie ściany i kto lżejszy to na tych w rozpurce......ja byłam jeszcze ta lżejsza więc mnie uprosili dobicia rekordu.... Rekord pobiliśmy, winda ruszyła..... tylko jak ta konstrukcja ludzka się posypała to winda stanęła... To było dano temu ....nikt w tym kraju sie nie przejmował w nocy zagranicznymi turystami uwięzionymi w windzie....bylismy tak ciasno ustawieni, ze n baczność... powietrza zaczęło ubywać , ja zaczęłam orła śmigać.....nie weim czy w panice, czy z braku tlenu.... udało sie jakoś lekko zrobić szczelinę i mi twarz przyłożyć do tej dziury...... Przez ileś lat nie weszłam do żadnej windy!!!!!!! Nawet rekord godny Guinessa nie był w stanie zatrzeć wspomnienia.
Jak czytałam o tej twojej windzie to od razu Ci współczułam......
bociek 20:27, 12 lut 2012

Jak rany, ale macie przygody...

Gosik, nie wyglupiaj sie tylko smigaj do doktora, nie sadze, zeby to bylo zlamanie, ale sprawdz to prosze.

Kuba musi sie wychorowac, wyrosnie, slowo harcerza. Moj tez byl chory na okraglo,konczylismy jedna chorobe, dwa dni spokoju, wpadalismy w nastepna. A teraz w te mrozy smiga bez tzw. gipsow (urokliwe kalesony), twierdzi, ze mu goraco i zdrowy jak rydz. No tylko on tak jakby pelnoletni Ale tez sie nachorowalismy, oj nachorowalismy....
abrakadabra 21:13, 12 lut 2012

Też klaustrofobię mam i bardzo, bardzo współczuję wam tych przygód z windami...

A z nogą oryginalna nie będę i również mówię - do lekarza, marsz
kaisog1 22:36, 12 lut 2012

No to widzę, że nie tylko ja jestem "doświadczona" windowo

Przepraszam Was ale mam dzisiaj fatalny nastrój..... Kuba nadal gorączkuje, ciężko mu zbic temp. Na dodatek teraz budzi co chwila i płacze. Nie wiem co mu jest bo "nie chce z nami gadać" Chyba jest mu nie dobrze ale to tylko moje domysły.... Ręce mi odpadają i ta cholerna bezradność.....
AgnieszkaBK 22:49, 12 lut 2012

Gosiu......życzę Ci dużo pozytywnej energii, zdrowia Tobie i bliskim......i powtarzaj sobie w kółko: będzie dobrze i to się musi udać .....bo wiara czyni cuda Jesteś dzielną dziewczyną
kaisog1 22:52, 12 lut 2012

Aga dzięki Własnie jakos tej "dzielności" już u mnie nie ma za bardzo a i wiara jakos się podłamała..... ehhhh może to tylko dzisiaj tak sie "rozmiękłam"
Sebek 23:02, 12 lut 2012

Pamiętaj, że w życiu trzeba być twardym - jak przeterminowane żelki
AgnieszkaBK 23:03, 12 lut 2012

kaisog1 napisał(a)
Aga dzięki Własnie jakos tej "dzielności" już u mnie nie ma za bardzo a i wiara jakos się podłamała..... ehhhh może to tylko dzisiaj tak sie "rozmiękłam"

Ja w Ciebie wierzę ..... pomyśl o czymś co Ci sprawia przyjemność... uśmiechnij się.....będzie dobrze
kaisog1 23:05, 12 lut 2012

Sebek wiesz.... można byc twardym ale ta twardość zawsze kiedyś się kończy. Inaczej jest być "samotnym twardzielem" a inaczej "twardzielem matką" Zresztą sam zobaczysz jak zostaniesz ojcem
kaisog1 23:06, 12 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

Ja w Ciebie wierzę ..... pomyśl o czymś co Ci sprawia przyjemność... uśmiechnij się.....będzie dobrze

Aga tak próbuję robić ale chyba dzisiaj mam na prawdę zły dzień ...... Dzięki za wiarę