Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

AgnieszkaBK 23:11, 12 lut 2012

Mala_Mi 23:12, 12 lut 2012

Kto ma pszczoły ten ma miód..kto ma dzieci....temu chorują.......za młodu sięwychoruje, a potem będzie jak rydz..... Dasz radę
abrakadabra 23:38, 12 lut 2012

Trzymam kciuki za Ciebie i Kubę

Ja jak mam bardzo zły humor i żyć mi się odechciewa to idę spać - zazwyczaj wstaję w dużo lepszym nastroju

Choć zdaję sobie sprawę, że ta rada przy chorym dziecku to raczej niewypał...

W każdym bądź razie - dobrze będzie!
agniecha973 00:02, 13 lut 2012

Trzymam kciuki.
Mi pani doktor w piątek powiedziała, że paskudnie wredne wirusy w tym roku się panoszą.
Jutro będzie lepiej, zobaczysz. Wczoraj też byłam załamana, bo starszy kaszlał non stop, nic nie pomagało, a to druga doba antybiotyku. Wszystko go od tego bolało. Młodszy z kaszlu aż zwracał. No masakra. Dzisiaj już znaczna poprawa. Nawet już dokuczać zaczęli, to znaczy, że zdrowieją.
Uszy do góry. Gorączka jest potrzebna. Ja staram się nawet nie zbijać, chyba, że już widzę, że się mocno męczą. Często sama przez noc się rozejdzie, ale jak wiem, że wysoka, to wstaję ze dwa razy w nocy i do nich zaglądam. Pod koniec lata jak będę robić syrop z malin to dam ci znak. To bardzo dobre lekarstwo na przeziębienia w początkowym stadium.
Juzia 07:24, 13 lut 2012

Oj... ja też dwa dni temu przerabiałam gorączkę. Siedziałam i czekałam co się rozwinie.... i nic. Samo przeszło.
Ja nie wiem czy to takie słabe wirusy/bakterie czy ta moja terminatorka tak dobrze zwalcza choroby....
Ma trzy lata i trzy razy brała antybiotyk. W tym raz bez potrzeby bo "lekarz" trzydniówki nie poznał.
Przyjdzie czas przedszkola...przyjdą prawdziwe choróbska

A tak w ogóle to zdrówka życzę Kubusiowi i mamusi!!!!
Wieloszka 09:21, 13 lut 2012

Gosia, zaglądam do Ciebie, a tu znowu jakieś chorobowe tematy Moi chłopcy prawie nie chorują od 3 lat, a kluczem do tego sukcesu było znalezienie dobrego lekarza, który ich leczył antybiotykami w ostateczności (ale jeśli już to w zastrzykach), nauczył nas jak podawać leki przeciwgorączkowe (nie tak jak na opakowaniu) no i najważniejszym lekiem był zawsze sinupret - do dziś dnia go biorą przy każdym katarze, który dzięki temu szybko mija.
Kubusiowi - zdrówka, a Tobie SIŁY I WYTRWAŁOŚCI życzę!!!
agniecha973 09:28, 13 lut 2012

Tak, sinupret popieram. Najważniejsze stłamsić zwykłe przeziębienie czy katar w zarodku, nie pozwolić się rozwinąć. Bo później już ciężko bez antybiotyku.
Ale się wymądrzam...
anula_wn 14:11, 13 lut 2012

Gosia
trzymaj się jakoś ! wiem, że jest ciężko, więc nie będę się tu rozpisywać.... Nie Jesteś sama w tych zmaganiach - popatrz na powyższe posty : chorujemy
kaisog1 14:49, 13 lut 2012

Przepraszam Was, że tak truję strasznie.... Dzisiaj jakby lepiej z humorem. Kuba przespał noc na jednej dawce leku obniżającego gorączkę. Jak nigdy moje dziecię o 12 zaprowadziło mnie do sypialni i poszło spać.... Spi do teraz co jest wielce podejrzane.... ale niech pośpi, w końcu sen to zdrowie

Tak sobie pomyślałam dzisiaj, że gdyby nie Wy i to forum to pewnie rozpaczałabym gdzies w kącie A tak i pocztać co mam i na wsparcie moge liczyć, i cos nabazgrać dla kogoś. DZIĘKI
hanka_andrus 14:59, 13 lut 2012

Zdrowia życzę! I przesyłam wirtualne witaminy!