Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Neska 09:50, 30 paź 2012

Gosia możemy podać sobie ręce. Od 25 walczę z Pawełka gorączką. Na początku też nic dodatkowo nie było tylko 39 stopni na termometrza. Sobota i niedziala 40 stopni. 2 razy wizyta w szpitalu. Odsyłali nas do domu, bo gdy gorączka spadała Pawełek czuł się dobrze. W niedzielę doktor zauważyła, że ma olbrzymie migdały, które zasłaniają mu tylnią ścianę gardła. W nocy chrapie okrutnie, aż sam się budzi. Dziś wstaliśmy i było 38,2 po podaniu leku spadła pierwszy raz od 5 dni na 36,7.
JulkAd 12:28, 30 paź 2012

Gosiu, no to jak kaszel sie pojawił to na bank jakiś wirus...nie martw się na pewno z tego wyrośnie, mój całe przedszkole chorował, ale z roku na rok coraz rzadziej...pozdrawiam ciepło
Milka 12:45, 30 paź 2012

Gosiu, twój Kuba z tego wyrośnie, to pewne; pewnie w Kubusiowie byłoby mu lepiej, bo klimat zdrowszy; pozdrawiam i życzę wytrwałości!
kaisog1 20:45, 30 paź 2012

Pomór jakiś normalnie..... Nie dosć, że Kuba z gorączką to jeszcze dzisiaj Paweł 38,5.....
Kubie kaszel sie nasila..... ja zwariuje

Dzięki za machanie i za wsze wsparcie Nie mam kiedy do kompa usiąść, teraz tylko na chwilę.... ehhhh No cóż, kiedyś będzie lepiej MUSI...

Buziaki Wam przesyłam
monitka 20:53, 30 paź 2012

Gosia trzymaj się kobieto! Facet z gorączką to dopiero jest wyzwanie przynajmniej u mnie
Trzymam kciuki za powrót chłopaków do zdrowia! Tylko ty się nie daj temu paskudztwu!!!
Sabinka 20:55, 30 paź 2012

Gosia wspieramy Cie duchem i myslami! Trzymaj sie walcz z wirusami i dbaj o siebie zeby Ciebie nie zlapalo! Chlopcy szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Bogdzia 21:01, 30 paź 2012

kaisog1 napisał(a)
Pomór jakiś normalnie..... Nie dosć, że Kuba z gorączką to jeszcze dzisiaj Paweł 38,5.....
Kubie kaszel sie nasila..... ja zwariuje

Dzięki za machanie i za wsze wsparcie Nie mam kiedy do kompa usiąść, teraz tylko na chwilę.... ehhhh No cóż, kiedyś będzie lepiej MUSI...

Buziaki Wam przesyłam

Może w mieszkaniu masz coś co źle działa na dziecko. U mojej siostry była to palma ale pewnie jej nie masz bo zmieniła sie moda na kwiatki domowe.Jakaś przyczyna musi byc.
Moniika 21:06, 30 paź 2012

Strasznie współczuje ... Mój Michal tez chory ale on juz ma 17 lat ... To nie taki kłopot.
Ps Dieta nazywała sie Kambrige i kupuje sie przez internet . Podobno dość cieżko przejść pierwszy tydzień.
Pozdrawiam m
piotr_szopa 21:14, 30 paź 2012

KOLOROWA JESIEŃ W OGRÓDKU
Neska 23:20, 30 paź 2012

Gosia teraz musisz mieć dużo siły. Nie daj się.
U mnie widać światełko w tunelu. Pawełek teraz już śpi, ale chrapie jak chłop przez te wielgachne migdały.