Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Joanka 13:52, 06 lip 2011

kaisog1 napisał(a)
.....o matko

Słuchajcie bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Nie wiecie naet ile to dla mnie znaczy

Gdyby tylko pomogło "nakopanie" to ja zapraszam wszystkich po kolei Dzisiaj robię echo serca, na które sporo czekałam i zakładają mi holter. Śmiałam się do lekarza, że chyba na zawołanie mi się to przytrafiło znowu.... Uwierzcie, że staram się "żyć spokojniej". Nie wiem co mi jest, może dziś coś uda się ustalić.

Całusy dla wszystkich posyłam

Gosiek...... wszystko przez sobotnie spotkanie Za dużo wrażeń, serce nie wytrzymało

A tak na poważnie to życzę wszystkiego dobrego. Buziak !!!
Ana 18:23, 06 lip 2011

Gosiu, holter dobra rzecz, ponosisz minimum dobę i wszystko się tam pokaże...

zbigniew_gazda napisał(a)
Też dorzucę 2 grosze. Jedyne lekarstwo dla Gosi - to przemówienie do avatarka. Całkiem możliwe że masz tę samą chrobę która mnie nękała 10 lat (nerwica serca ) . Pogotowie bywało często i po ich odjeździe - przechodziło. Jeżeli to jest to - musisz wyeliminować z życia na trwale to co Cię stresuje .Musisz się wyleczyć sama. W tym przypadku ruch , praca lekka jak najbardziej wskazana .Siedzenie na tarasie nie pomoże. Chyba że serduszko faktycznie chore - to lecz się dziewczyno. Życzę powodzenia i zdrowia.

Zbyszek ma rację, taka przypadlośc częsta u nerwusów - u mnie podobnie, częstoskurcze pojawiają się w stresie i nerwach....ja mam do tego jeszcze IBS, więc już wogole jest "wesoło" No ale co nas nie zabije"... DASZ RADĘ TYLKO ZWOLNIJ OBROTY!
justi 18:39, 06 lip 2011

I ja się dołączam i zdrówka dużo życzę. Ogród nie zając nie ucieknie, roboty domowe też. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Buzki
kaisog1 20:34, 06 lip 2011

Uhhhh.... Własnie wróciłam od lekarza. Holter założony, echo serca jak najbardziej w normie.... Zwariowac idzie normalnie z tym wszystkim
Sebek 20:38, 06 lip 2011

No to OK, ale teraz odpoczywać a nie szaleć po ogrodzie
kaisog1 20:40, 06 lip 2011

Sebek kiedy ja właśnie jadę po "romans z łopatą" Nie wiem czemu ale jak się tam narobię i nawet jestem zmęczona to i tak lepiej się czuję. Ja nigdy nie umiałam odpoczywać "na leżąco". Zawsze coś robiłam
Sebek 20:42, 06 lip 2011

Ty wiesz, że ja mam to samo - odpoczywam pracować w ogrodzie.

No rób jak chcesz, ale wszystko na spokojnie - proszę
Jagna 20:43, 06 lip 2011

kaisog1 napisał(a)
Uhhhh.... Własnie wróciłam od lekarza. Holter założony, echo serca jak najbardziej w normie.... Zwariowac idzie normalnie z tym wszystkim

Kasiog też ma takiego typa w domu co systematycznie ma ataki serca niemniej zdiagnozowaliśmy jakie sytuacje długotrwałe takie samopoczucie wywołują i : raz unikamy, dwa jak się nie udaje ( bo chodzi o sytuacje stresowe więc wiadomo że sie nie da) to robi sobie pauzę, ale odpowiednio wcześniej zanim stanie na ostrzyu noża. I od ponad pół roku spokój....
kaisog1 20:49, 06 lip 2011

Sebek - obiecuję, spokojnie będzie

Jagna - i ja też staram się unikac stresujących sytuacji (oczywiście na ile się da) Jak mi się teraz znowu przydażyło od razu "spasowałam" , dałam na luz
Jagna 20:57, 06 lip 2011

no to dobrze....zastanów się spokojnie jakie sytuacje wprowadzają cię w dobry nastrój i wywołuj się w chwilach kryzysu...to dodatkowo pomoże...