Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Ana 15:01, 07 lip 2011

no super! projekt bomba, czekam teraz na realizację!
Gardenarium 17:26, 07 lip 2011

Wróciłam, obleciałam przy okazji Aleję Krakowską, bo Wiesia chciała kwiatek na prezent, więc kupiłam wielką hostę. Przy okazji rozejrzałam się za różami dla Gosi do projekciku. Są. A jakże, tylko że po 25 zł. ale dużeeee

Pochłonęłam pączka i kawałek strucli??? Gosiu jak to się nazywało?

O matko, po co te pączki pieką???

Wiesia przyleciała i zeszło się, zaraz bedę chwalić Gosiaka za te wysiewy i ten balkon, co niby w opłakanym stanie. Nie mogę, wszystko kwitnie, a ja wątpiłam że pelargonie nie zakwitną te siane zimą
Drabinka dobry pomysł, sama taką miałam do uprawy truskawek

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:27, 07 lip 2011

Informuję Gosiu, że straż miejska do mnie nie zdążyła dojść (parkowałam na zakazie)

Instagram Ogrodowiska
Ana 17:32, 07 lip 2011

hihihih, Danusiu - ja to się zawsze zastanawiam po co te pączki ciasta i ciasteczka pieką

wrzućcie jakieś zdjęcia dziewczyny, co?
anula_wn 17:44, 07 lip 2011

cudowny dzień i projekcik i pączuszki (tylko mi smaka narobiłyście!)
Gosiu, zdrowia życzę !
ja też nerwus jestem, też chcę mieć wszystko na tip-top, ale.... wrzuciłam na luz ! serio ! i zaraz idę delektować się ogrodem, słonkiem i chwilą ciszy
ściskam mocno !
Matka 17:47, 07 lip 2011

Gosiak, ten zestaw lepiej wygląda niz w gazecie-tam troche jak dla mnie za dużo kwiatów, a tutaj superkiedy działasz?jak serducho?a fotkę strzeliłyście ze spotkania?
Sebek 20:03, 07 lip 2011

Danusiu - a nie myślałaś o założeniu gazety jakiejś - bo według mnie 100 razy lepszy ten Twój projekt od tego co był. Jest fajniej i "spokojniej"

I wiecie co - też czasem się zastanawiam po co te pączki są - jeszcze tak kusząco wyglądające
kaisog1 21:14, 07 lip 2011

Danuś to były rogale marcińskie Dla reszty "pączkarzy" informacja, że pączki były z nadzieniem różanym
Danuś i całe szczęście, że Cię nie złapali ale oni tak są do 12 a potem około 16

Powiem Wam, że dzisiaj nie dość, że projekt dostałam to jeszcze, odrazu co gdzie i jak Danuś dzwoniła i przekazywała informacje na bierząco

Słuchajcie ja fotek nie robiłam bo próbowałam Kube "do pionu" przywołać, co zresztą wychodziło mi z marnym skutkiem Danuś coś cykała na balkonie. Ja się absolutnie dziś do zdjęcia nie nadawałam.

Anula trza się było z Danuśka zabrać

Bogda no działam, działam... Własnie zaraz zamówię sztobry i bukszpany chyba. Narazie nie mam pojęcia jak przewieźć wiśnie dwie szczepione! I dopóki czegos nie wymyślę to lipa

SEbek ...wyglądają i pachnąąąąą
tyna 21:18, 07 lip 2011

o masz, co ja tu czytam..............
weź się Kobieto nie wygłupiaj i każ temu sercu się uspokoić widzę, że miła wizyta była, zazdroszczę
kaisog1 21:40, 07 lip 2011

Justynka ja cały czas serduchowi mówię, że ma mi takich głupot nie robić Wizyta była naprawdę super

..... wiecie co tak sobie siedzę i patrzę na ten projekt..... i myślę sobie, że człowiek (w sensie ja) głupkowaty jest. Siedzi, wymyśla, cuduje a najpiękniejsze są proste projekty. Bez rozbuchanej ilości gatunków, wymyślnych roslin..... I tego zazdroszczę Danusi. Umięjętności "wyprowadzenia projektu na prostą" No mówię Wam, usiadła, cyk, cyk, "to wywalić", "a po co tu tak cudować" i rabaty jak ta lala spod Jej ręki wyszły