Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

kaisog1 20:37, 24 lip 2011

Wróciłam ... matko nie odnajdę się teraz, tyle na Ogrodowisku sie dzieje.....

W każdym razie zaliczyłam niezłą wpadkę! Ze spotkania z Anią mam DWA zdjęcia! No normalnie skandal.... to wszystko przez to, żeśmy sie nagadać nie mogły

Brat Ani "odczarował" mi Kubę... Śpi średnio godzinę dłużej, chociaż spokojniejszy nie jest (noooo może troszku ) Ja czuję się znacznie lepiej mimo, że narobiłam się po przysłowiowe pachy.

Dwa tygodnie to dla mnie zdecydowanie za mało, żeby "ruszyć" ogród Natomiast już mam plan na warzywnik w przyszłym roku hihihhi Muszę się z sąsiadem dogadać coby mi obornika końskiego troszkę oddał i przygotuje sobie miejsce na przyszły rok pod warzywka.

Samotnia "wytyczona". Bukszpany na zawijasie już są, sztobry na żywopłot w ziemi Ogólny zaraz już widoczny, także źle nie jest.

Dzięki Ani powstał (jeszcze nie ukończony) kącik hortensjowy, z ławką, na której można przysiaść i patrzec na jezioro. Mam nadzieje, że nie zmarnuję hortensji podarowanych przez Aneczkę

Nigdy nie planowałam skalniaka.. ale jednak powoli powstaje... natachalismy się kamieni pod górę, że glowa mała Mam nadzieje, że będzie ładnie wyglądał a woda go nie zmyje hahahha

I na powitanie dla Was zdjęcie mojego "dzieła" witającego gości

jotka 21:17, 24 lip 2011

Gosiu, piękne powitanie

KUBUSIOWO brzmi fantastycznie i nadaje temu miejscu dodatkowego uroku

Dziewczyno nie szalej, bo szkoda zdrowia .... i tak podziwiam zapał i zaangażowanie oraz postęp prac

Zdrówka całej rodzinie życzę
Joanka 21:28, 24 lip 2011

Gosiek....Kubusiowo wyszło Tobie pierwszorzędnie
hanka_andrus 21:38, 24 lip 2011

No,powalasz mnie na obie łopatki!Piękna tabliczka!
kaisog1 21:45, 24 lip 2011

Dzięki dziewczyny za takie przyjęcie mojej "twórczej pracy" hahahha

Jola - ja wypoczywam przy pracy Dla mnie pchanie taczki z kupą kamieni lub ziemi, to po prostu relaks psychiczny. Dlatego wolę zmęczyć ciało a umysł niech odpoczywa
isia33 21:59, 24 lip 2011

Oj, uważaj jednak. Ja też odpoczywałam przy robieniu trawnika, sama dużo kopałam, pchałam i dźwigałam. Do tego praca i dzieci. I skończyło się tym, że zmęczony organizm nie zniósł nawet nie niesienia, ale ciągnięcia 80-litrowego worka ziemi. Przeforsowałam go i skończyło się problemami ze zdrowiem.
A Kubusiowo faktycznie ładnie wyszło, czekam na więcej zdjęć.
monteverde 22:07, 24 lip 2011

Cześć pięknie wyszło Kubusiowo, nie wstawiałam zdjęcia z niedokończona tablica, zostawiłam to Tobie, Gosiu, cieszę się,że Kuba lepiej śpi z tego co piszesz praca postępuje, to dobrze, pozdrawiam rodzinkę
an_tre 22:33, 24 lip 2011

Dzięki Gosiu za miłe życzonka z KUBUSIOWA

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Martek 22:39, 24 lip 2011

Bardzo ładny ten napis i słyszę cię jak czytam tekst Gosiu ,chyba masz zadyszkę od tej pracy ,ale ja się zgadzam z tym co na jej temat napisałaś .Mam tak samo
Joku 23:02, 24 lip 2011

Podziwiam twój zapał. Tabliczka też mi się bardzo podoba (oj, już nieraz podziwiałam twój talent malarski).
Masz bardzo ładną łąkę kwietną przy wjeździe.