Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

sylwia_slomc... 22:19, 18 lip 2018

Zana napisał(a)

Oby chałupy nie spaliła albo nie zalała zadumawszy się nader głęboko

Nie spali bo wodę ma pod oknem

Ha ha ha, sorki Aniu za żarty
la_estrellita 23:41, 18 lip 2018

Zana napisał(a)

Oby chałupy nie spaliła albo nie zalała zadumawszy się nader głęboko

Chata z basenem to marzenie wielu .

Aniu u mnie furczak przyleciał do driakwi.
anka_ 00:59, 19 lip 2018

Hmmm....czyli mówicie dziewczyny że czujnik dymu powinnam zamontować ? Z tym zalaniem chociaż lepiej bo pod kuchnią piwnica z drenażem to może cała chałupa nie odpłynie jakby co...

Ale powiem tylko że to nie cała panorama z okna, bo na lewo jest jeszcze rabatka z Royalty i hortensjami i drewniana huśtawka na której będę o świcie siadać z kawką i delektować się szumem wody...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kasya 06:00, 19 lip 2018

Ale fajnie będzie
Czy oczko napełniło się po burzy ??
inka74 08:12, 19 lip 2018

Ale fajny widok będzie z okna. Jak głębokie oczko będzie?

I wycieczki super! W Wojsławicach byłam w weekend majowy. Ale nie trafiłam dobrze. Rodki jeszcze do kwitnienia się zbierały i tylko bzy -lilaki szalały. A ty utrafiłaś w kwitnienie liliowców - cudo
anka_ 11:57, 20 lip 2018

Kasya napisał(a)
Ale fajnie będzie
Czy oczko napełniło się po burzy ??

Mam nadzieję Kasiu... choć czasu potrzeba...
Po deszczach poziom podniósł się ze 2 cm, ale w stawie troszeczkę więcej przybyło.
Takie cuda mi wyrosły z nasionek z twojego pomidora. Zgłupiałam...

inka74 napisał(a)
Ale fajny widok będzie z okna. Jak głębokie oczko będzie?

I wycieczki super! W Wojsławicach byłam w weekend majowy. Ale nie trafiłam dobrze. Rodki jeszcze do kwitnienia się zbierały i tylko bzy -lilaki szalały. A ty utrafiłaś w kwitnienie liliowców - cudo

Iwonko oczko będzie miało głębokość nieco ponad metr. Dokładnie zmierzę jak nalejemy wodę do końca.
Ja liliowcowa raczej nie jestem, ale hortensje przy stawach zrobiły na mnie wrażenie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 12:15, 20 lip 2018

Zakwitł szpaler (a właściwie szpalerek- jeszcze młodziutki ) z Magical Moonlight...

Dostanie do towarzystwa białego maluszka- Alba Meidiland

Kasya 12:21, 20 lip 2018

anka_ napisał(a)

Mam nadzieję Kasiu... choć czasu potrzeba...
Po deszczach poziom podniósł się ze 2 cm, ale w stawie troszeczkę więcej przybyło.
Takie cuda mi wyrosły z nasionek z twojego pomidora. Zgłupiałam...

nie cuda tylko "indygo rose", poczekaj az dol bedzie czerwony wtedy beda ok

a skad masz moonlight ?

ja nabyłam magical mont blanc
anka_ 12:28, 20 lip 2018

Kasya napisał(a)

nie cuda tylko "indygo rose", poczekaj az dol bedzie czerwony wtedy beda ok

a skad masz moonlight ?

ja nabyłam magical mont blanc

Kasiu cuda bo przypomnę że nie dostałam od ciebie nasionek tylko pomidorka - żółtego, gruszkowego. Sama brałam z niego nasionka.
Moonlight kupowałam w tamtym roku przez internet.

Zebra z nasionek od Alicji ...

Kasya 12:29, 20 lip 2018

anka_ napisał(a)

Kasiu cuda bo przypomnę że nie dostałam od ciebie nasionek tylko pomidorka - żółtego, gruszkowego. Sama brałam z niego nasionka.
Moonlight kupowałam w tamtym roku przez internet.

musialas wziac i taki i taki