Jest moc w tych zjawiskach przyrody... Dobrze, że bez nawałnic U mnie tylko grzmi i może 5 kropli spadnie... Wczoraj po raz pierwszy od deszczowej aury podlewałam, bylinówka wygladała jak zabetonowana. Cud, że to wszystko jakoś żyje...
moje ukochane zestawienie!!!!!!!!!!! rozchodniki szczególnie te babcine pięknie różowieją dokupiłam białe ale póki co jeszcze się nimi nie zachwyciłam tak jak babciowymi
Dzięki za miłe słowa.. troche nudnawo juz u mnie bo na razie nic do pokazania nowego...
przygotowuje ziemie pod nowe rodki na jesień...na razie wymieszana ziemia z liściami dębowymi, trocinami, kawą z ekspresu ...dodam jeszcze siarkę i jak zdobęde to obornik...
pozostaje pytanie jakie rodki...pewnie CW albo Nova Zembla bo sprawdzone ... mam dwa królewskie i troche odżyły po kawie możę dadzą radę za rok...
Jak ktoś reflektuje na sadzonki truskawek to zapraszam do mnie! sprawa raczej pilne bo będą zaorane dwa rządki i z tych można porobić sporo sadzonek...sam będę duzo potrzebować bo rozsadam kolejne 3 rządki ale na pewno coś dla chętnych się znajdzie bo dużo jest...
zapraszam do kontaktu na priv. odbiór osobisty...zapewniam łopatę i asystę doniczki/ skrzynki we własnym zakresie