Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Mala_Mi 20:08, 21 kwi 2015

LARVANEM - temperatura podłoża powinna wynosić 14-33°C, przez 2 tygodnie..

Nemasys L - temperatura podłoża powinna wynosić 5°C, przez 2 tygodnie.. (to te nicienie zimne)

Nemasys H - temperatura powinna być jak w Larvanem czyli powyżej 10 stopni, jest dostępny dopiero od końca maja.

Lałam jednym i drugim.. szału nie ma dupci nie urywa, ale chyba Larvanem był lepszy.. ale mogę się mylić. 100% nie wytępią, trzeba powtarzać.
Ewa777 20:24, 21 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
LARVANEM - temperatura podłoża powinna wynosić 14-33°C, przez 2 tygodnie..

Nemasys L - temperatura podłoża powinna wynosić 5°C, przez 2 tygodnie.. (to te nicienie zimne)

Nemasys H - temperatura powinna być jak w Larvanem czyli powyżej 10 stopni, jest dostępny dopiero od końca maja.

Lałam jednym i drugim.. szału nie ma dupci nie urywa, ale chyba Larvanem był lepszy.. ale mogę się mylić. 100% nie wytępią, trzeba powtarzać.

Aniu, wielkie dzięki, właśnie o takie wytłumaczenie mi chodziło Teraz wszystko jasne. Jesienią lałam Larvanem.
Sebek 20:33, 21 kwi 2015

Zakupy magnoliowe genialne! Leona nie znałem, podoba mi się Ale na więcej magnolii miejsca nie mam - może to i lepiej? Dla mojego portfela na pewno
wiewiora 22:25, 21 kwi 2015

Ewa777 napisał(a)

Agnieszko napiszę Ci na prive

Ewo oglądałam tą stronę i czytałam o niej same pozytywy jak dojdą to daj znać u mnie czy warto tam zamawiać
malgorzata_s... 23:10, 21 kwi 2015

Śliczne te tulipki Widzę że wojnę z opuchlakami toczysz zawzięcie
Cmokam
makkasia 23:20, 21 kwi 2015

Ewuniu podobnie jak Iwonka muszę Cię powiadomić, ze nie mogę się z Wami spotkać w sobotę choć bardzo bym sobie tego życzyła. Mój pracodawca wymyślił sobie abym musowo w sobotę pojawiła się w pracy, więc co Ci będę mówić szlag mnie trafia ale nic nie moge zrobić
Na 100% będę w maju i wtedy mam nadzieję, ze odbijemy sobie
Jeszcze raz dziękuję za pamięć
ściskam Makówka

Ps zapomniałam ostatnio napisać, ze ta druga magnolia też mi się baaardzo podoba
Madzenka 00:02, 22 kwi 2015

lałam tylko Larvanem, nie urywa ale ograniczyło Trzaba systematycznie walczyc , moze w tym roku je definitywnie pokonam?
Ewa777 08:29, 22 kwi 2015

Sebek, u mnie jeszcze dużo trawnika i rabatki można poszerzyć, a nawet pójść z rabatką środkiem

Agnieszko, dam Ci znać Mam nadzieję, że w tym tygodniu już będą

Małgosiu, moja walka zaczęła się dopiero jesienią, kiedy dowiedziałam się z czym mam do czynienia. Wiosną spróbuję robić to co Gierczusia

Kasiu, wiem jak to wygląda, bo ostatnio mój mąż też ma soboty pracujące Główne nasze spotkanie miało być w maju, to jest takie dodatkowe Targi już za miesiąc - odbijemy sobie

Madżenko, nie ma środka, żeby po jednym zastosowaniu wytępił to paskudztwo. Jestem przygotowana na to, że walka będzie długa... Do tej pory użyłam późnym latem wrotycza i jesienią Larvanem. I oczywiście zbierałam dorosłe osobniki...
lojalna_ 08:42, 22 kwi 2015

Ty masz same perełki Ewcia gdzie kupujesz kwiatuchy ?

Buziaczki oj spotkanko macie miłej zabawy
GosiaJoanna 09:56, 22 kwi 2015

Ewcia avatarek juz mam wiosenny i odrazu za oknem jakoś cieplej sie zrobiło