Dziękuję za prezentację i zdjęcia porównawcze limek Bardzo ładne sadzonki. Teraz przynajmniej wiem czego oczekiwać w razie zakupu. Ale by kupić trzeba szanowne cztery litery ruszyć Dalej nie wiem na które sie zdecydować, zamieściłam zdjęcia z zaznaczeniem wysokości. Może zerkniesz do mnie ?
Twoje rabaty naprawdę bardzo mi się podobają, nie są przeładowane i widać pewien zamysł. Po zmianach będzie jeszcze ładniej.
Na czym polega ten inny system nawadniania rodków? Rzeczywiście dochodzą do siebie. I całe szczęście bo szkoda byłaby wielka.
Robaki takie same u mnie spotykam i ubijam od razu. Kiedyś ugryzł mnie taki jeden. Rana bolesna i paprało się bardzo długo.
Opuchlaka to spotkałam w domu, przyszedł na spacer koronki mam już na rodku. Pozdrawiam
Ps.zdradzisz technikę podlewania rodka?
Limki też miałam na liście
Byłam u Ciebie, ale na razie nie wiem co Ci doradzić, myslę
Przedtem rh podlewałam ustawiając natrysk węża na tę strone piwniczki co rosną nawet na 20-30minut. Teraz zrobiłam dołki zaraz przy bryle korzeniowej i leje tam wodę i bezpośrednio pod krzaczek, powoli, żeby nie spłynęła, a wsiąkła. Ale koniecznie muszę je na nowo posadzić i uformować takie misy, co by wode zatrzymywały.
Cieszę się, że Ci sie u mnie podoba Mi na zdjęciach podoba sie bardziej W realu strasznie mnie brak tła drażni.
Robaków mam dużo. Dzis jak wrotycz zbierałam z łąki to wszędzie latały