Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Juzia 10:23, 28 wrz 2015

Co za kryzys??!???!
Kawa 10:26, 28 wrz 2015

hej
zdjecia piękne
czy coś stękasz????
TY???? no nie wierzę

macham
07_Rene 10:35, 28 wrz 2015

anabuko1 napisał(a)
Piękne jesienne fotki
Te traki i werbena ??Pięknie to wygląda

Dzięki To ML z werbeną.
Byłam dziś z psem rano na obchodzie i marcinki startują powoli

Juzia napisał(a)
Co za kryzys??!???!

U mnie II tura zachorowań w domu Robota stoi...

Kawa napisał(a)
hej
zdjecia piękne
czy coś stękasz????
TY???? no nie wierzę

macham

Czuję niemoc...
Juzia 10:42, 28 wrz 2015

Renatko...ogród nie ucieknie!
Ja się tak piekliłam przez trzy lata żeby mieć na już. Już nigdy nie nadeszło, a ja w końcu zmądrzałam i nie robię na siłę.
Mam czas i chęci to robię, nie mam chęci to leżę cały dzień w łóżku

07_Rene 10:54, 28 wrz 2015

No wiem Juzik... Ja też nie robię na siłę, ale wiesz jak to jest, jak robisz, robisz, robisz a efekt ciągle Cię na satysfakcjonuje....

Na mojej rozplenicy zamieszkał pająk tygrzyk... Boję się
Anda 11:00, 28 wrz 2015

Bardzo fajny pająk. Pająki w ogrodzie mi nie przeszkadzają

Czytam, że u Ciebie przesilenie jesienne. Taka pora roku. Nic nie zrobisz. Pij herbatę, odsiedź i przeczekaj

Rabatka pod różankę fajna, duża. Już się na nią dla Ciebie cieszę

Werbena ładnie wygląda z ML. U mnie jej nie mam. Za mały ogród Podziwiam za to bardzo chętnie u Ciebie.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
margaretka3 11:25, 28 wrz 2015

07_Rene napisał(a)
No wiem Juzik... Ja też nie robię na siłę, ale wiesz jak to jest, jak robisz, robisz, robisz a efekt ciągle Cię na satysfakcjonuje....

Na mojej rozplenicy zamieszkał pająk tygrzyk... Boję się

U mnie w tym roku było całe mnóstwo tygrzyków, z 20 wyniosłam na łąkę, bo moi chłopcy też sie ich boją. Znowu choroby... Oj...
sylwia_slomc... 11:35, 28 wrz 2015

Renia Ty przesilenie jesienne i doły łapiesz, a ja tylko patrzeć jak w letarg zimowy zapadnę - co rok tak mam, że jak się szaro buro i ponuro zacznie to mnie spanie nawet w fotelu przed laptopem ścina już o 18.00 i nie mam mocnych, żeby z tym walczyć -potrafię tak przedrzemać nawet najbardzej wyczekiwany program lub film w TV, przychodzi wiosna i dla odmiany do 2 w nocy nie śpię. Uważaj, żeby się nie wypalić ogrodowo, ciesz się tym co już udało się zrobić i wiesz to wcale nie musi być ideał, żeby było ładnie. Za ideałami goniąc można stracić coś o wiele cenniejszegoAle prawda jest taka, że wszyscy jak jeden mąż co tu na forum jesteśmy gonimy swoje marzenie o raju na ziemi i to jest fajne, że nie gonimy w pojedynkę. Może z przyczyn zdrowotnych działasz sama, ale nie jesteś sama- pamiętaj masz nas
Takich samych zapaleńców ogrodowych jak Ty
Kawa 11:39, 28 wrz 2015

Renia wyluzuj nic na siłę
odpoczniesz sił nabierzesz w głowie się rozjaśni i będzie
nie zdążysz? to co zrobisz na wiosnę!

oooo u mnie tez dużo tych pająków nawet nie wiedziałam że się tak nazywa
paskudny jest
07_Rene 13:37, 28 wrz 2015

Anda napisał(a)
Bardzo fajny pająk. Pająki w ogrodzie mi nie przeszkadzają

Czytam, że u Ciebie przesilenie jesienne. Taka pora roku. Nic nie zrobisz. Pij herbatę, odsiedź i przeczekaj

Rabatka pod różankę fajna, duża. Już się na nią dla Ciebie cieszę

Werbena ładnie wygląda z ML. U mnie jej nie mam. Za mały ogród Podziwiam za to bardzo chętnie u Ciebie.

Mi też nie przeszkadzają o ile trzymają się z daleka Teraz trzeba szczególnie uważać, żeby się w sieci nie zaplątać przy pracy, bo wszędzie ich pełno.

Rabatka różana, ma być przepleciona iglakami i bylinami. Boję sie, że mi miejsca na róże braknie

Z werbeny jestem zadowolona. Jak faktycznie będzie się sama rozsiewać, to pewnie u mnie zostanie.

margaretka3 napisał(a)

U mnie w tym roku było całe mnóstwo tygrzyków, z 20 wyniosłam na łąkę, bo moi chłopcy też sie ich boją. Znowu choroby... Oj...

A wiesz, że ich ugryzienie może martwicę tkanek wywołać...? I boli bardziej od ukąszenia szerszenia? Nieprzypadkowo ten pająk jest w paski...