Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

12:02, 06 paź 2015
dobrze że kupiłaś jakieś drzewa ...a nie pojechałas po drzewa nakupiłaś cebul np

ogladalam znów spis drzew u Gabisi 32 szt na 4a ....to jest wyczyn ...musze zrobić analizę fotek ...gdzie ona to wszystko pomieściła
Anda 12:05, 06 paź 2015

No widzę, że robota wre Powodzenia i ładnej pogody życzę
A tam gdzie trawnik zniszczony, to nie warto przedłużyć rabatę zamiast nową trawę siać?

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Jana 18:29, 06 paź 2015

Zakupy super, mam te same brzozy i o dziwo byłaś z swoim M ja swojemu ciągle wmawiam , że drzewka wsadziłam nie na naszej działce, ale już jest postęp bo jak ostatnio mnie złapał z koszem i 120 cebulkami tulipanów to powiedział mi, że daruje mi tylko dlatego, że widzi, że mnie to odpręźa zatem zazdroszczę zakupów i męża zdjęcia super, widoki cudne, przestrzeń bardzo fajna, ja też widziałabym rabatkę w formie owalu
sylwia_slomc... 20:52, 06 paź 2015

Renia tak oglądam to co nam pokazałaś i widzę to wszystko jakby od nowa i co innego. Tak się zastanawiam...................... fajnie będzie wyglądało tak wystopniowane - czyli takie półki z rabatami. Gdybym miała materiał to bym zrobiła w ten sposób chyba wszystkie bo to bardzo ciekawie wygląda i daje wiele możliwości. Ja materiału nie miałam , ale jeśli Ty masz to może warto się zastanowić i tak tarasowo ogród poprowadzić?
Anda 20:54, 06 paź 2015

Sylwia dobrze kombinuje. Tarasowo wyglada super, tylko roboty wiecej

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
07_Rene 21:08, 06 paź 2015

Juzia napisał(a)
No masz trochę pracy...

No trochę

Kawa napisał(a)
super foty
prawa ręka bardzo pomocna

A jakże

kosolka napisał(a)
Renatko Kombinujesz, kombinujesz.. A jak w końcu wykombinujesz, to nam oczy z orbit wyskocza Fajnie ze w końcu się przemoglas i drzewka kupiłaś! I to jakie śliczne! Też będę kupowala ciemne brzozy i ambrowca. Codziennie podgladam co u Ciebie słychać, no w końcu na tym samym etapie jesteśmy No i lubię Twoje fotki.
Brzozowa rabata fajna będzie!

U Ciebie wszystko bardziej zaawansowane Kombinuje, kombinuje... Ciekawe czy będę zadowolona Ja też bywam u Ciebie często, ale mało piszę...

07_Rene 21:14, 06 paź 2015

Toszka napisał(a)
zamiast koła proponuję zrobić kształt nerki - latwiejsza jest do obsadzenia i ciekawiej wygląda

Toszka, czemu Ty tak rzadko u mnie bywasz?

W kształcie nerki będzie brzozowa, ciekawe czy nie spaszczę z nasadzeniami.

Udało mi się wysunąc bardziej koniec rabaty do przodu, taki cyper zrobiłam, ale tył musi zostać na razie na półokrągło.

Nie wiem czy takie rabaty, które będą ogladane ze wszystkich stron, mogą być w ogóle ładne...?
07_Rene 21:19, 06 paź 2015

eee_taam napisał(a)
dobrze że kupiłaś jakieś drzewa ...a nie pojechałas po drzewa nakupiłaś cebul np

ogladalam znów spis drzew u Gabisi 32 szt na 4a ....to jest wyczyn ...musze zrobić analizę fotek ...gdzie ona to wszystko pomieściła

Jakies cebule też mam, ale nie mam czasu ich wsadzić
Z ilością drzew nieźle A ja się boję kupować, że za dużo....

Anda napisał(a)
No widzę, że robota wre Powodzenia i ładnej pogody życzę
A tam gdzie trawnik zniszczony, to nie warto przedłużyć rabatę zamiast nową trawę siać?

Trochę jeszcze dzisiaj przedłużyłam ten cypel jeden, ale nie można zbyt dużo, bo dalej jest cień rzucany przez duże drzewa.

Jana napisał(a)
Zakupy super, mam te same brzozy i o dziwo byłaś z swoim M ja swojemu ciągle wmawiam , że drzewka wsadziłam nie na naszej działce, ale już jest postęp bo jak ostatnio mnie złapał z koszem i 120 cebulkami tulipanów to powiedział mi, że daruje mi tylko dlatego, że widzi, że mnie to odpręźa zatem zazdroszczę zakupów i męża zdjęcia super, widoki cudne, przestrzeń bardzo fajna, ja też widziałabym rabatkę w formie owalu

Zakupy to najlepiej się robi z koleżanką forumową, nie z mężem! Mój zajrzał do szkółki w drodze do pracy na 5 minut. Nie wiem czy by wytrzymał ze mną 2 godziny wybierając drzewa. Wątpie
margaretka3 21:21, 06 paź 2015

07_Rene napisał(a)

Zakupy to najlepiej się robi z koleżanką forumową, nie z mężem! Mój zajrzał do szkółki w drodze do pracy na 5 minut. Nie wiem czy by wytrzymał ze mną 2 godziny wybierając drzewa. Wątpie

Następnym razem zastąpię Ci męża I jak ja będę kupować drzewka, to tylko z Tobą
sylwia_slomc... 21:22, 06 paź 2015

Renia mój eM też by nie wytrzymał 2 godzin - nie lubi robić zakupów