Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Juzia 17:49, 13 paź 2015

07_Rene napisał(a)

Jeszcze nie mam Czekam na nią

AAaa!
Bo nie wiem jak to coś wygląda
ryska 18:25, 13 paź 2015

Też lubię ciepełko pozdrowionka
Jana 18:46, 13 paź 2015

otrzep roślinki z nadmiaru śniegu bo jest za ciężki i może łamać gałązki, przy młodych drzewkach wbiłabym paliki i przywiązała na zimę do nich, będzie dobrze u mnie śnieg już prawie zniknął, u mnie też narobił trochę szkód
babka 19:15, 13 paź 2015

Na pogodę nie ma silnych, szkoda że takie figle płata ale myślę, że straty nie będą tak wielkie jak wyglądało to na pierwszy rzut oka. Oby zima szybko minęła tak jak szybko przeszła
Jak synek, lepiej dziś się czuje ?

edit: literówka
Filemon24 08:12, 14 paź 2015

Trochę poczytałam popatrzyłam i co mi się najbardziej spodobało to to że walczysz na takim areale jak ja moja działka ma 52 ary i wiem jak ciężko jest pracować na takim metrażu.
Przeczytałam, że drzew się boisz że ci efekt popsują albo że z gatunkami nie trafisz. Moja działka bardzo zalesiona drzewa bardzo urosły bo najstarsze mają około 15 lat. Wiesz jak działka pięknie się z daleka prezentuje i w ogóle odkąd te drzewa porosły to się tak cicho i przytulnie zrobiło. Zdecydowanie dodają uroku.
Z drzew mogę polecić modrzewie piękne i najszybciej rosną ale tak mało popularne.
kosolka 10:03, 14 paź 2015

Filemon, a pokażesz jakieś swoje fotki?? Ja też z tych wielkogabarytowych (działek )

Reniu, pozdrawiam!!
sylwia_slomc... 11:34, 14 paź 2015

O jest nas więcej tych gabarytowych ogrodniczek
Filemon24 12:31, 14 paź 2015

Także wiemy dziewczyny jak ciężko zagospodarować i obrobić taką dużą działkę.
Nie wiem czy się właścicielka nie pogniewa jak wstawię zdjęcia jakieś ale dobra pokaże wam troszkę jak to u mnie wygląda.

sylwia_slomc... 13:08, 14 paź 2015

Filemon24 ja też jestem ciekawa jak Ci się udało zagospodarować tą przestrzeń, jak by co możesz wrzucić u mnie

O widzę, ze już są u Reni...piękny sad świetnie wyrośnięty szkielet i rabaty powstają, jak często trawę kosisz? Ciągniczkiem?
Filemon24 13:10, 14 paź 2015

U mnie głownie zagospodarowana jest drzewami rośliny ozdobne sadzę od poprzedniego roku także sporo pracy przede mną w dodatku każdą jedną rabatę robię sama. Często muszę zmieniać ziemię roślinkom bo po budowie albo glina albo piach.