Dzięciołów u mnie mnóstwo, nawet zielone są, ale ciężko im zrobić zdjęcie. Ogólnie ptaków jest mnóstwo. Zawsze się dziwię, bo w poprzednim miejscu, w którym mieszkałam widywałam tylko wróble i gołębie, a tutaj wróbelków jest mało
Czasami zamiast nadrabiać zaległe wątki cofam się do przeszłości I tak zrobiłam dzisiaj u Ciebie
Wiesz Sebek... Mam taką reflekcję, że im mam mniejszy kontakt z ludźmi, tym więcej dostrzegam cudów w przyrodzie Za pochwałę zdjęć dziekuję mąż obiecał, że mnie podszkoli w technice
Powiem Ci, że ja też Zdjęcie nie oddaje rzeczywistości. Cały trawnik falował w promieniach słońca jak w bajce
Witaj w nowej rzeczywistości ...
U mnie też głównie wróbelki, gołębie i sroki fruwają do tego zimą sikorki ale wystarczył jeden wielki świerk na podwórku a przybyło gatunków, nawet nie wiem co to były za ptaki. Odkąd świerku nie znów gatunków ubyło
Pstrykałaś fotki dziś ? Liczę na jakiś ładny obrazek dla poprawienia humoru
Cudowności, dziękuję bardzo bardzo
Oczywiście że Amelie oglądałam Z pieskiem też pięknie, niesamowita jesteś
Też się boję i zastanawiam...
Za stara jestem i zbyt ciężką kotwicę mam opuszczoną ale chętnie wyjechałabym na cztery lata z kraju ...
Miłego jutra :*