Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

kosolka 21:49, 03 sie 2016

Reniulka, gratuluję!!!! Buziaki dla Ciebie i synusia
babka 00:13, 04 sie 2016

Renatko
sylwia_slomc... 00:15, 04 sie 2016

Ależ cię maluszek pochłonął bez reszty Trudno się dziwić
07_Rene 13:19, 10 sie 2016

Dawno nie zaglądałam, a tu znowu czekają na mnie miłe wpisy. Dziękuję.

Co u mnie słychac? Nie tylko maluszek mnie pochłonął, ale moja pozostała dwójka pociech też Obecnie jestem matką-Polką/24H
Moje zaczątki ogrodu zarosły w szybkim tempie wszelkiego rodzaju chwastem. Choć z daleka tego nie widać, a oko cieszy morze kwiatów, zdemotywowało mnie to trochę ogrodowo. Teraz dopiero widać, ile pracy ogrod wymagał, żeby wyglądał tak jak wyglądał jeszcze w połowie lipca Na razie nic nie robię... Zamierzam ruszyć z odchwaszczaniem od września
Nie wiem jak u Was, bo mam zaległości, ale u mnie nornice masowo zaatakowały na każdej rabacie. To chyba znak, że jesień przyjdzie szybciej niż się spodziewamy. Obym się myliła.
Pozdrawiam zaglądających i lecę do Was
Konieczki 13:58, 10 sie 2016

Kurcze jakby nie ospa Ali to bym Ci przyjechała odchwaścić
Pszczelarnia 15:03, 10 sie 2016

Ogród nie zając, nie ucieknie.
Kawa 15:07, 10 sie 2016

RENIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ale się maskowałaś kobieto!!!!
GRATULACJE spóźnione ale szczere od serca

zdróweczka dla Was kochana!!!!!!!!!!!
renatamama3 15:09, 10 sie 2016

Reniu ,cieszę się ,że wszystko dobrze poszło .Plewienie zleć eM .pozdrawiam
Gruszka_na_w... 15:40, 10 sie 2016

07_Rene napisał(a)
u mnie nornice masowo zaatakowały na każdej rabacie. To chyba znak, że jesień przyjdzie szybciej niż się spodziewamy. Obym się myliła.

U mnie też znajduję coraz więcej oznak jesieni.
Cieszę się, że znalazłaś czas na forum. Miło Cię znów widzieć. Uściski.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
sylwia_slomc... 16:55, 10 sie 2016

Kochana my z eM obawiamy się , że co tam jesień , ale zima może szybko wszystkich zaskoczyć Rośliny galopują, zakwitają na raz wszystkie nawet te co się mijać miały, przekwitają w tempie zastraszającym i do tego większość nasiona wysypuje nim się zdążę zorientować , że już trzeba zbierać ?U mnie liście z drzew lecą , a suszy nie było bo przynajmniej raz w tygodniu mocny deszcz podlewa, z koszeniem eM nie wyrabia na zakrętach, a mnie ogród zarósł w ciągu tygodnia i to masakrycznie, więc się nie dziw, że u Ciebie też i nie trać motywacji Do góry głowa , za rok berbeć będzie latał po skoszonej trawce i wąchał kwiatki jak Muminki u Ani i u Kasi Igunia
A teraz masz czas na plany i przemyślenia. Na jesieni posprzątasz i będziesz mieć czysto do wiosny.
Walczymy z taką sama powierzchnią więc wiem jak to jest jak na wszystko czasu brak. Dzisiaj z Panią - młodą mamą jechałam w autobusie i współczułam Jej serdecznie - dwoje brzdąców po 3-4 lata i maleństwo w wózku. Na polu leje ostro, a tu autobus mocno spóźniony, jeszcze dobrze nie wsiedli, ujechali przystanek maluch w płacz w niebo głosy , a dwójka przypomniała sobie , że chce siku.....i to już!!!!
Podziwiałam bo kobitka zaparła się i zapowiedziała, że nie wysiada znowu na ten deszcz i mają wytrzymać, a te dwa diabliki wcielone , że się zesikają w autobusie, dziewczynka nawet zaczęła się rozbierać już. Chyba nie było osoby która by nie współczuła tej mamuścePrzejechali kilka przystanków ...ja wysiadałam , a oni jeszcze w dalszą drogę i kolejne co się dzieciom zachciało to : " KUPA idzie" ....Biedna Mama , ale dzielna
Twoje dzieciątka pewnie nie robią podobnych numerów , ale młodym w autobusie pewnie się dzieci odechciało.....dobrze, że moi już duzi, bo bym się chyba nie podjęła wychowywania, a i teraz nie ma lekko Potrafią mocno zaskoczyć.
Buziol wielki dla całej rodzinki zostawiam i uwielbiam małe dzieci