Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Urszulla 13:46, 12 wrz 2016

Cieszę się z nowych przemiłych znajomości synuś nie pozwoli Ci na pewno na wiele ogrodowych szaleństw,chyba że starsze dzieci pomogą
Urszulla 13:55, 12 wrz 2016

07_Rene napisał(a)

Fajne te szersze kadry, do podglądaniabo i tak wątku całego nie ogarnę
laurowisnia 10:24, 13 wrz 2016

Reniu, miło było znowu się zobaczyć i pogawędzić o ogrodowych sprawach.
Penstemon w tym roku nie pójdzie w górę, będzie tylko rozeta liści, im gęściejsza tym więcej kwiatów w przyszłym roku.
Milka 10:29, 13 wrz 2016

Reniu, fajnie was wszystkie widzieć sukieneczka śliczna
07_Rene 20:05, 13 wrz 2016

ABIKO, MARGARETKO
Nie mam kompleksów na szczęście, ale fajnie byłoby zmieścić się w "stare" ciuchy. Lubię niektóre

Doczekałam się owoców na ogniku

KAWO, odmachuje i pozdrawiam.

Dla Beni, morze rozchodników na piwniczce (na chwasty nie patrzcie - zanim wszystko odchwaszcze to zima będzie)

07_Rene 20:14, 13 wrz 2016

Urszulla napisał(a)
Cieszę się z nowych przemiłych znajomości synuś nie pozwoli Ci na pewno na wiele ogrodowych szaleństw,chyba że starsze dzieci pomogą

Ulu, ja też się cieszę. Spotkania w realu zawsze mnie zaskakują pozytywnie.
Czasami pomoc dzieci przynosi jeszcze więcej szkody niz pożytku, ale pozwalam im się wykazać. Liczą się chęci.... Poza tym niech się uczą.

Moje zaniedbanie rabat pozwoliło urosnąć siewką trawek które od wiosny regularnie plewiłam myśląc, że to chwasty. Na razie nic nie ruszam. Jak przetrwają zimę to przesadzę wiosną. Nawet mi się trafiła samosiejka dziewanny (ktos z sąsiedztwa pewnie ma) - trafi na piwniczkę.

07_Rene 20:20, 13 wrz 2016

laurowisnia napisał(a)
Reniu, miło było znowu się zobaczyć i pogawędzić o ogrodowych sprawach.
Penstemon w tym roku nie pójdzie w górę, będzie tylko rozeta liści, im gęściejsza tym więcej kwiatów w przyszłym roku.

W jakiej odległości posadzić rozety od siebie? Jakiej wysokości one będą? Nie wiem czego się spodziewać, a chciałabym trafić z miejscem.

07_Rene 20:22, 13 wrz 2016

Milka napisał(a)
Reniu, fajnie was wszystkie widzieć sukieneczka śliczna

Dziękuję...
Spotkania są the best

babka 22:23, 13 wrz 2016

Miło Cię znów zobaczyć, kolor zmieniłas ? Fajnie, że już rozkręcasz się ogrodowo i towarzysko również, takie spotkania forumowe to muszą być mega fajną sprawą. Szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy.
Rozchodników masz już cały łan, widać dobrze im tam Fajnie wygladają w takiej masie
Zana 07:12, 14 wrz 2016

Renia, fajnie że jesteś, bo brakuje nam tu Ciebie.