Witam właśnie spaceruje po twoim ogrodzie. Jestem pod wielkim wrażeniem, w jakim tempie tworzysz swój ogród i jak się zmienia Gratulacje i oby tak dalej
Miło mi Konradzie. Jak dla mnie tempo jest niezadawalające, bo chciałabym wszystko teraz, już Ale ta rabata przed domem bardzo mnie cieszy i dodaje sił do dalszych prac. Pozdrawiam
Właśnie ten widok mogę cytować bez końca, Renatko to wielkie szczęście, że możesz zapuścić oczy tak daleko, tylko sadź uważnie, żeby tego widoku nie stracić Ogród aż po horyzont
Jestem pod wrażeniem! Naprawdę, widać jak dużo pracy włożyłaś w te rabaty, roślinki mają coraz piękniejsza oprawę Uroczo jest
Oglądam zdjęcia kilka razy i nie wiem który zakątek ładnieszy
Daj jakieś foto z perspektywą
Dziękuję za śliczną kokoryczkę
Edytuję: nie zauważyłam fotek brzozowych - wymiatają !!!! Jest pięknie
Dziekuję Agatko. Bardzo się cieszę, że Ci się podoba.
Byleby tam drogi nie wybudowali, a są takie plaby - Beskidzka Droga Integracyjna.
Ola, miło mi bardzo, że Ci się podoba.
Foto z perspektywą bedzie niebawem, jeszcze kilka rzeczy muszę dopracować, a sama wiesz, że ciężko pracować w ogrodzie, robić zdjęcia i jeszcze na forum być
Rabata się zapełnia roślinami, ogród drzewami i to jest bardzo dobry kierunek. No i widać już ogród.
Zachwyciły mnie niezapominajki - u mnie nie chcą się wysiewać. Może spróbuję zrobić rozsadę? Bo na kupowanie gotowych już chyba za późno. Świetnie wypełniają puste miejsca na rabatach o tej porze, fajnie komponują się z tulipanami.