Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

07_Rene 21:59, 14 cze 2015

Dzieki Monia

Bogdziu miło że wpadłaś.

Pastella pęka...

Mysza 22:05, 14 cze 2015

Cudna ta Pastella
07_Rene 22:06, 14 cze 2015

Żeby Was nie zanudzać Boniką... Studnia z różnych perspektyw... Trawnik w renowacji... po oprysku na chwasty, niekoszony... Jednym zsłowem nieatrakcyjny - wybaczcie.

babka 22:11, 14 cze 2015

Niesamowity efekt, róża jest wystarczającą ozdobą, nic nie trzeba poprawiać
PS. widzę, że już byłaś u Marzenki
07_Rene 22:18, 14 cze 2015

Gosiu, też mi sie podoba... Mam już dla niej miejsce, na razie w donicy rosnie. Na jesieni muszę jeszcze 2 krzaczki dokupić.

Olu, jeszcze raz dzięki za pomoc w identyfikacji. U Ciebie też już byłam
A co do mojej studni...

Nie mogę się nadziwić, bo ta róża w ubiegłym roku miała dosłownie 6 kwiatów. Wiosną była przesadzana, więc myślałam, że ten rok będzie dopiero się zbierać. A tu masz.... tyle kwiatów. Ale obornika dostała, to ma co jeść. oto cały sekret...
kosolka 23:01, 14 cze 2015

Nie mogę się napatrzec na studnie z róża.. Chciałabym taki widoczek mieć u siebie na codzień. Bosko!
Kawa 07:57, 15 cze 2015

pięknie wygląda ta studnia z różą
naprawdę
a jak się jeszcze rozrośnie będzie cudnie
Mathildis 14:10, 15 cze 2015

Dziękuję za wizytę u mnie
studnia z różą prześlicznie się komponuje , a piwniczka jest równie intrygująca, ciekawa jestem co tam wymyśliłaś ...

Jeśli chodzi o krzewuszkę, ja drugi raz bym jej nie kupiła, bardzo zdziczała przez te 4 lata - zrobiły się takie rozlazłe krzaczory - pokażę wieczorkiem zdjęcia u siebie, ale uprzedzam, że już nie kwitną . Mam ich 4 odmiany i właściwie tylko jedna ma ładny pokrój, a wszystkie podobnie cięte... i choć nie są wymagające to jednak wolę kaliny, derenie, forsycje, jaśminowce i hortensje...
bdan 09:41, 16 cze 2015

Renia w jakim stężeniu pryskałaś tym calypso, nie wiem, czy w ulotce będzie podane na róże i czy oprysk trzeba powtórzyć i po jakim okresie
babka 10:05, 16 cze 2015

Tak pomyślałam, że jeśli denerwują Cię te glony na kręgach studni to jest środek do czyszczenia betonu ale z tym trzeba by ostrożnie żeby nie zaszkodzić róży. Wg mnie ta patyna idealnie współgra z całością więc ja bym nie ruszała a nawet dodała ale tak mi się pomyślało, ze może Ty masz inne na to spojrzenie
Musiałam przyjść i sobie na nią popatrzeć a teraz okna na mnie czekają wrrrr
Miłego dnia