Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

07_Rene 21:39, 09 cze 2015

Kawa napisał(a)
teraz każdy jakiś taki zasmarkany
zdróweczka

Naprawdę fatalnie się czuję. Dawno nie byłam taka chora Robota stoi. Nawet dziś nie miałam siły podlewać. Ziemia sucha jak pieprz. Wszędzie w okolicy lało, tylko nie u nas

07_Rene 21:50, 09 cze 2015

Trawy zbieraja się do kwitnienia. Cieszy mnie to, bo moja frosted curls po zimie wyglądała tragicznie. Teraz wygląda tak se, ale jak wypuszcza kwiatostany to chyba znaczy, że jest dobrze Może ciut przegiełam, że na jesieni z jednej doniczki zrobiłam cały szpaler....

babka 23:31, 09 cze 2015

Reniu, Fc powycinaj kłosy to para nie pójdzie w nasiona i kępa się wzmocni!
Ładna kompozycja róż z lawendą, to musi być oszałamiająca mieszanka zapachowa I widzę rodki mają fajne towarzystwo w pniaku Super to wygląda
Zdrowiej szybko
Kawa 10:44, 10 cze 2015

lawenda cudna kurde
ale moja też będzie ladna ... w przyszłym roku

Reniu super ta trawka chyba nie rośnie wysoka? i przy żurawkach fajnie wygląda

idź do lekarza
07_Rene 22:07, 10 cze 2015

babka napisał(a)
Reniu, Fc powycinaj kłosy to para nie pójdzie w nasiona i kępa się wzmocni!
Ładna kompozycja róż z lawendą, to musi być oszałamiająca mieszanka zapachowa I widzę rodki mają fajne towarzystwo w pniaku Super to wygląda
Zdrowiej szybko

Mam czekać aż te kłosy jeszcze urosną??? Czy się przyłożyć i juz teraz sie za to zabrać?

Olu, Kamilo

Powiem Wam, że pierwszy raz mam poczucie, że coś jest ładnego w moim najbliższym otoczeniu. Ale do końca zadowolona nie jestem, bo lawendy mam nierównej wielkości - 3 duże, a reszta to takie małe krzaczki. Poza tym obawiam sie, że jak lawenda urośnie, to Bonica bedzie mało widoczna, bo teraz te duże lawendy to ją prawie pożarły. Poza tym aż się prosi tam jakas obwódka, a miejsca brak.
Bonica nie pachnie, za to lawenda nadrabia.

Troche mi lepiej. Dzięki za troskę
kosolka 22:19, 10 cze 2015

Reniu, Bonica urośnie, tylko trochę czasu jej trzeba. Na pewno nie zginie w lawendzie! Ślicznie jest! Pozdrawiam!
jolka 22:32, 10 cze 2015

Będę sobie podglądać bonicę i lawendy. Moja bonica się dopiero aklimatyzuje.
Piwonie śliczne, wszyscy mają a ja nie mam Będę oglądać u Was.
Percy Ci pięknie kwitnie, wierzę, że mój też nie da ciała za rok

Zdrowiej!!!
babka 22:41, 10 cze 2015

07_Rene napisał(a)

Mam czekać aż te kłosy jeszcze urosną??? Czy się przyłożyć i juz teraz sie za to zabrać?

Olu, Kamilo

Powiem Wam, że pierwszy raz mam poczucie, że coś jest ładnego w moim najbliższym otoczeniu. Ale do końca zadowolona nie jestem, bo lawendy mam nierównej wielkości - 3 duże, a reszta to takie małe krzaczki. Poza tym obawiam sie, że jak lawenda urośnie, to Bonica bedzie mało widoczna, bo teraz te duże lawendy to ją prawie pożarły. Poza tym aż się prosi tam jakas obwódka, a miejsca brak.
Bonica nie pachnie, za to lawenda nadrabia.

Troche mi lepiej. Dzięki za troskę

Cieszę się że już Ci lepiej, to nie pora na chorowanie Zresztą najgorzej wszelkie przeziębienia przechodzi się latem.
Lawende przytnij po kwitnieniu i na wiosnę radykalnie, wszystkie równo. Napewno się wszystkie wzmocnią i się zrównają. A róża jak nie w tym to w następnym roku pewnie pokaże na co ją stać. Spokojnie

Co do carexów to jak Ci samopoczucie pozwala to tnij, wyciągaj kłosy już teraz. Energia pójdzie w źdźbła a nie w nasiona.
sylwia_slomc... 22:51, 10 cze 2015

Spokojnie po cięciu lawenda powinna się wyrównać.
Kawa 08:25, 11 cze 2015

Olu, Kamilo

Powiem Wam, że pierwszy raz mam poczucie, że coś jest ładnego w moim najbliższym otoczeniu. Ale do końca zadowolona nie jestem, bo lawendy mam nierównej wielkości - 3 duże, a reszta to takie małe krzaczki.

z tym niezadowoleniem to chyba każdy coś ma, ale naprawdę masz pięknie