To zdjęcie jest przecudne.
Mnie boli to że ja jeszcze niedawno robiłam zdjęcia lustrzanka z super obiektywem ... ale mi ja ukradli podczas włamania. A teraz wole w rośliny inwestować
to przywrotnik (chyba ten zwykły). Musi się rozrosnąć, tak jak szałwia, ale widzę, że to żelazna roślina i według mnie universalna, do wyszystkiego pasuje. Mam też miniaturowego od Aliny
Konieczki
Wielka szkoda tej lustrzanki... Wiadomo, że rośliny ważniejsze
Olu
Jutro i tak będzie bałagan Odpocznij. Dla Ciebie...
Hej Reniu, tak zaglądam do Ciebie kiedy tylko mam wolną chwilkę, bo inspirują mnie Twoje pomysły i nasadzenie. Kiedyś to dopiero będzie efekt
Trzymam kciuki żeby Twoja ciężka praca zastała nagrodzona
Dzięki za dedykację co to ? krzewuszka ?
Sprzątać nie lubię ale czasem wypada Dom zapuszczony przez te rewolucje ogrodowe
Co do rabaty hmm, nie mam takiego zmysłu, muszę zobaczyć i dopiero wiem czy mi się podoba czy nie
Podobnie pomyślałam z tym, że carexa rozciągnęłabym tzn zostawić część tam gdzie jest i część przełożyć przed niwaki (nie wiem ile masz, czy podział wchodzi w grę ? ) tak by się trochę przenikało.
Rozumiesz coś z tego ?
Albo druga myśl. Buksy przesadzić jako obwódkę ale z przodu. Trochę mnie rażą te krągłości w jedną i w drugą stronę, Za buksami przeciągnąć carexy by były w drugiej bliźniaczej linii i przenikałyby się za żurawkami.
Kurcze teraz to już nic nie rozumiesz
Może tak: Pierwszy rząd patrząc od lewej: zurawki -> buksy(tak jak masz wyprofilowany brzeg rabaty) -> carexy Drugi rząd od lewej : carexy (tak jak sa teraz) -> carexy (plecy buksów) -> żurawki