Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 22:09, 27 wrz 2015

Ciachanie..... myślę że na wiosnę zacznę dalej formować. Teraz takie maczugi wyszły
Roboty typu likwidacja uważam za zakończone. Do kosza trochę poszło, jest za to miejsce na nowe Teraz czas zaplanować co nieco, by wiosną ruszyć z kopyta
JulkAd 10:11, 28 wrz 2015

Sporo pracy w weekend mieliście.... jak zakwasy?
AsiaK_Z 10:59, 28 wrz 2015

JulkAd napisał(a)
Sporo pracy w weekend mieliście.... jak zakwasy?

No muszę powiedzieć, że mnie nic nie boli. Może trochę nogi, bo trzeba było wszystko wywieźć na śmietnik... i tak parę kilometrów mi zeszło Pogoda była fajna, to dobrze się chodziło hahahahahaaaa
Ale tak jak napisałam wcześniej, myślę, że to co było do wyrzucenia bo było beee, zostało zlikwidowane. Teraz takie śmieci na bieżąco... i nowe nasadzenia za jakiś czas
AsiaK_Z 11:01, 28 wrz 2015

I jak tak sobie chodziłam, pomyślałam, że zafunduję sobie The Fairy i wsadzę ją w nogi pęcherznicy Diabolo. Chyba będzie grało? Hmm, do zastanowienia i ew. wykonania
Anda 11:04, 28 wrz 2015

Niezłe porządki, jaki wigor

Co do róży pod pęchęrznicą nie poradzę bo nie wiem Ale Fairy fajna róża

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 11:34, 28 wrz 2015

Anda napisał(a)
Niezłe porządki, jaki wigor

Co do róży pod pęchęrznicą nie poradzę bo nie wiem Ale Fairy fajna róża

Nooo, do emerytury jeszcze muszę 31 lat popracować, to póki co wigor jest A róża podobno bezobsługowa - czyli taka dla mnie w sam raz
eluniak 11:34, 28 wrz 2015

Witam serdecznie widzę że też dużo pracy wkładasz w ogród
AsiaK_Z 11:37, 28 wrz 2015

eluniak napisał(a)
Witam serdecznie widzę że też dużo pracy wkładasz w ogród

Lubię to , co prawda na roślinach nie znam się aż tak, jak inni, ale cały czas się uczę... cierpliwości też. Ostatnio jestem w gorącej wodzie kąpana
eluniak 11:39, 28 wrz 2015

No niestety ja tak samo wszystko z partyzanta i na gorąco a potem trzeba wszystko zmieniać ale co nas nie zabije to nas wzmocni
JulkAd 17:09, 28 wrz 2015

AsiaK_Z napisał(a)
I jak tak sobie chodziłam, pomyślałam, że zafunduję sobie The Fairy i wsadzę ją w nogi pęcherznicy Diabolo. Chyba będzie grało? Hmm, do zastanowienia i ew. wykonania

Fairy tak, jestem z niej bardzo zadowolona, zresztą wiesz...ale pęcherznicę odradzam...robi się brzydka. Może ktoś ma perukowca w bordowym kolorze i podpowie Ci jak się sprawuje, bo teraz bym wybrała coś innego niż pęcherznicę Diabolo.