Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

gierczusia 21:25, 19 paź 2015

Ja tez powiem ,źe sumak odpowiednio prowadzony może być prześliczny robi bossski parasol ale oczywiście..decyzja należy do Ciebie
AsiaK_Z 21:33, 19 paź 2015

Gardener27 napisał(a)
Sumak należy do ekspansywnych drzewek przez rozłogi Jak go utrzymasz w ryzach jest piękny Potrzebuje dużo miejsca Można go tez ciąć

No właśnie, z tym miejscem trochę słabo, już się rozłazi i to dość mocno , a ma dopiero jakieś 80 cm wysokości.
AsiaK_Z 21:35, 19 paź 2015

gierczusia napisał(a)
Ja tez powiem ,źe sumak odpowiednio prowadzony może być prześliczny robi bossski parasol ale oczywiście..decyzja należy do Ciebie

Mimo wszystko mam za mały ogród. Ale przyznaję, że pięknie się przebarwia jesienią.
lojalna_ 21:36, 19 paź 2015

pozdrawiam serdecznie ale deszczyk był u mnie dzis słonce
AsiaK_Z 21:44, 19 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
pozdrawiam serdecznie ale deszczyk był u mnie dzis słonce

Cześć Jolu Oj Zazdraszczam słońca. U mnie ostatnio szaro, buro, popaduje. Nic się nie chce, tylko pić
AsiaK_Z 08:33, 20 paź 2015

Dziś kolejny szaro - bury dzień. Dodatkowo mgła. Typowa jesienna plucha, buuuu.
A może coś na słodko? hmm

źródło: luxlux.pl
JulkAd 22:50, 20 paź 2015

Asiu tak późno, a ja na słodkości do Ciebie wpadłam...jesień w ogrodzie, choć ładna to nie do końca mnie cieszy...ale Ciebie powinna jak najbardziej, bo pierwsza w Twoim ogrodzie
AsiaK_Z 09:03, 21 paź 2015

JulkAd napisał(a)
Asiu tak późno, a ja na słodkości do Ciebie wpadłam...jesień w ogrodzie, choć ładna to nie do końca mnie cieszy...ale Ciebie powinna jak najbardziej, bo pierwsza w Twoim ogrodzie

Julka, tak cicho weszłaś i "zszamałaś" deserek, że Cię nie słyszałam. Mam nadzieję, że smakowało. Ja osobiście uwielbiam gruszki, takie soczyste. Najlepsze są te, których sok spływa dosłownie do samego łokcia

Mała jesień u mnie jest, bo mało roślin. W przyszłym roku to się zmieni . Muszę wybrać takie rośliny, żeby cieszyły oko przez cały czas, razem ze zmieniającymi się porami roku.
Część roślin już jest i je wykorzystam, zdecydowana większość będzie nowych wystarczy tylko jeden skok na bank i załatwione Ta róża, którą Kasia przywiozła do Ciebie, też chyba zagości u mnie. Czas pokaże
olga80 12:58, 21 paź 2015

jesienne barwy mają swój urok ale gruchą powaliłaś mnie na kolana o sumaku się nie wypowiadam bo nic o nim nie wiem
AsiaK_Z 13:36, 21 paź 2015

olga80 napisał(a)
jesienne barwy mają swój urok ale gruchą powaliłaś mnie na kolana o sumaku się nie wypowiadam bo nic o nim nie wiem

Noo, dobra gruszka nigdy nie jest zła Najważniejsze, że smakowało