Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

L00zak 17:16, 21 paź 2015

Ja też jestem łasuchem dopisuję się, a gruszki mniam mniam
lojalna_ 17:19, 21 paź 2015

Na ten deser to mi ślinka leci ))

Brzydko na dworze ....i zapowiadaja dopiero w sobote jakies słoneczko słodko pozdrawiam
Kindzia 17:44, 21 paź 2015

Czytam, że od niedawna jesteś szczęśliwą właścicielką swojego kawałka ziemi Pięknie przebarwiające się roślinki już masz, cebulowymi się zaraziłaś i kupiłaś, teraz Cię róże nęcą To jeszcze Ci jedną pokażę, którą na prawdę warto. To Candlelight.

AsiaK_Z 20:52, 21 paź 2015

kurczę, nie sądziłam, że gruszka tyle osób przyciągnie. Bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że wszystkim smakowało Zapraszam Was, wpadajcie częściej, przez jesień i zimę na pogaduchy nie tylko ogrodowe
AsiaK_Z 21:00, 21 paź 2015

Kindzia napisał(a)
Czytam, że od niedawna jesteś szczęśliwą właścicielką swojego kawałka ziemi Pięknie przebarwiające się roślinki już masz, cebulowymi się zaraziłaś i kupiłaś, teraz Cię róże nęcą To jeszcze Ci jedną pokażę, którą na prawdę warto. To Candlelight.

Oj Kasiu, coś czuję, że wpadłam jak śliwka w kompot. Róża piękna. Dla mnie ważne żeby była tzw żelazna, mocna, bo nie mam ogrodu tuż za drzwiami. Muszę kawałek dojechać, ale tylko 8 km.
Lista chciejstw się wydłuża.

Dziękuję, że mnie odwiedziłaś mimo na pewno napiętego harmonogramu szkolenia. Zapraszam serdecznie, drzwi zawsze otwarte
JulkAd 22:55, 21 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)

Oj Kasiu, coś czuję, że wpadłam jak śliwka w kompot. Róża piękna. Dla mnie ważne żeby była tzw żelazna, mocna, bo nie mam ogrodu tuż za drzwiami. Muszę kawałek dojechać, ale tylko 8 km.
Lista chciejstw się wydłuża.

Dziękuję, że mnie odwiedziłaś mimo na pewno napiętego harmonogramu szkolenia. Zapraszam serdecznie, drzwi zawsze otwarte

Uuuuu Kofana ....już po Tobie, jak Ci Kasia swoje róże pokazała to przepadłaś...zbieraj kasę do skarbonki....po piątaku raz na kilka dni i na róże wiosną będzie

Pisałam u siebie...uwierz, Kindzia ma dalej niż 8 km....

Buziaki
AsiaK_Z 06:00, 22 paź 2015

JulkAd napisał(a)

Uuuuu Kofana ....już po Tobie, jak Ci Kasia swoje róże pokazała to przepadłaś...zbieraj kasę do skarbonki....po piątaku raz na kilka dni i na róże wiosną będzie

Pisałam u siebie...uwierz, Kindzia ma dalej niż 8 km....

Buziaki

No kiedyś chyba doczytałam, ze ma dobrą 50-tkę na ogród, a więc róże niezniszczalne .
Nie sądziłam, że kiedykolwiek będę chciała róże. Pamiętam jak znajoma mówiła, że z tymi kwiatami full roboty, że delikatne, że... ach...a tu proszę
Milka 17:08, 22 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Dziś kolejny szaro - bury dzień. Dodatkowo mgła. Typowa jesienna plucha, buuuu.
A może coś na słodko? hmm

źródło: luxlux.pl

O rany, a ja dumam co by tu zjeść..pysznie wygląda
mam nadzieję, ze rośliny pokazywane, juz rozszyfrowane, była juka, rojniki, ostróżka, gożdziki brodate
AsiaK_Z 17:12, 22 paź 2015

Milka napisał(a)

O rany, a ja dumam co by tu zjeść..pysznie wygląda
mam nadzieję, ze rośliny pokazywane, juz rozszyfrowane, była juka, rojniki, ostróżka, gożdziki brodate

Witaj Irenko. Dziękuję za odwiedziny. Tak, rośliny rozszyfrowane, a teraz nastaje czas "burzy mózgów" Czas, w którym w zasadzie od podstaw będę budować ogród - odskocznię od codzienności
Zapraszam częściej. Mam nadzieję, że grucha smakowała
Milka 17:24, 22 paź 2015

Bardzo, ale wirtualnie, chyba kupię, do tego lody i czekolada i siup na sofę
jeśli będę umiała coś doradzić, będę podpowiadać