Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 19:49, 22 paź 2015

Będzie mi baaardzo miło Jak będzie nas więcej to będzie weselej
Kindzia 22:43, 22 paź 2015

Róże wcale takie delikatne nie są, nie martw się. Dasz radę! Wszystkiego się nauczysz, jak my wszyscy. Zawsze jak zapytasz, pomocna dłoń się znajdzie

Jak sadziłam mojego Alchymista...to powiedzieli mi, że to róża wielkokwiatowa...patrz jaka wielkokwiatowa

AsiaK_Z 22:55, 22 paź 2015

Kindzia napisał(a)
Róże wcale takie delikatne nie są, nie martw się. Dasz radę! Wszystkiego się nauczysz, jak my wszyscy. Zawsze jak zapytasz, pomocna dłoń się znajdzie

Jak sadziłam mojego Alchymista...to powiedzieli mi, że to róża wielkokwiatowa...patrz jaka wielkokwiatowa

Nooooo, jaaaaaakie piękniaste!!! Już bym takie chciała. Robi mega wrażenie.
No to mus szukać większej powierzchni na krzaczorki
AsiaK_Z 07:45, 24 paź 2015

Dziś na ogrodzie dosłownie zamknięcie sezonu - zakręcanie wody. Trza jechać i jeszcze dolać na zapas do beczki
Przy okazji wykopię jeszcze co nieco i ciekawe czy z jabłoni opadły liście. Pogodę zapowiadali niby fajną ale w praktyce się okaże
Miłego dnia Wszystkim życzę
JulkAd 08:19, 24 paź 2015

Już buszujesz w ogrodzie?....ją jeszcze w wyrku, choć na chwilę.... chałupa ogarnięta i też do ogrodu ruszam ....dołki muszę przygotować pod róże, chociaż na razie cisza...nie ma odzewu ze sklepu.... pewno w kolejce czekam
Słonka życzę
L00zak 08:36, 24 paź 2015

Wzajemnie, wzajemnie
AsiaK_Z 11:16, 24 paź 2015

JulkAd napisał(a)
Już buszujesz w ogrodzie?....ją jeszcze w wyrku, choć na chwilę.... chałupa ogarnięta i też do ogrodu ruszam ....dołki muszę przygotować pod róże, chociaż na razie cisza...nie ma odzewu ze sklepu.... pewno w kolejce czekam
Słonka życzę

Dopiero ruszam... W sobotę lubię sobie poleniuchować do 9 później zakupy, śniadanko i robi się nagle południe
Miłego dnia Kochana
AsiaK_Z 11:18, 24 paź 2015

L00zak napisał(a)
Wzajemnie, wzajemnie

AsiaK_Z 09:15, 26 paź 2015

Nowy tydzień się zaczął słonecznie. Pogoda jest super, wręcz idealna do prac ogrodowych. Tyle, że u mnie sezon już zakończony
W sobotę pożegnałam się z kolejnymi roślinami, nie zagrzeją już u mnie miejsca. Dlaczego? Nie, bo nie
Teraz już kombinuję z planem nowych nasadzeń, to co jest trza rozlokować na nowe miejscówki. To dopiero na wiosnę...

Dla zaglądających - powtórka
Mathildis 09:40, 26 paź 2015

Asiu, po cichutku podczytuję i bardzo mi się podoba Twoje podejście do ogrodu. Z tego w jaki sposób piszesz wnioskuję, że ogólnie z optymizmem patrzysz na świat