Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

jazzy 10:03, 31 sie 2015

Jejuś, jak ja lubię Twoje zdjęcia!
Moje gracki ni hu hu, ale Flamingo zakwitł
eda 11:55, 31 sie 2015

Macham poniedziałkowo u mnie upał znów ale cieszę się że deszcz był jak u Ciebie ?
chojna 13:24, 31 sie 2015

Oluś piękne róże. I pięknie pokazane!
Zapisuję sobie do listy pożądanych gatunków.

Wrzosowisko u mnie w planach. Twoje piękne!

Ciekawe kiedy moje gracki pokażą, że potrafią kwitnąć.
inag 23:55, 31 sie 2015

Toszka napisał(a)
do strogonowa (zwłaszcza tego z drobiu) polecam dorzucić 5-6 kardamonów. Potrawa nabiera lekko korzenny, intrygujący, orientalny smak. Krupnik i ogórkowa z kardamonem nabiera zupełnie innego wymiaru
A do pomidorówki i sosu pomidorowego, zwłaszcza bolonese, lazanii polecam kilka kropli, do łyżeczki balsamiko. Ten ocet niebywale podkręca smak pomidorów (pomysł podpatrzyłam z Rodziny Soprano)

Nie znałam tych trików na podkręcenie smaku. Na pewno wypróbuję przy najbliższej okazji! Dzięki
Kuba 04:41, 01 wrz 2015

The Fairy przecudna i jak obficie kwitnie
wrzosowisko świetne, te kolory dodają rabacie energii, brawo
11:39, 01 wrz 2015
Babeczko wszechstronny wątek u Ciebie I kulinaria i ogródkowo,lubię i to i to Nie znałam Toszkowych trików,kardamonu nie mam ale sos balsamico jest i na pewno wypróbuję
Kawa bananowa pyszna,już spróbowana
07_Rene 15:31, 01 wrz 2015

Macham
Paczkę nadałam.... z niespodzianką. Wieczorem napisze Ci priv bo na tel to nie na moje nerwy; )
babka 21:33, 01 wrz 2015

Jestem dziewczyny i chłopaki Jak miło, że zaglądacie
Mało czasu ostatnio mam na forum ale lukam z telefonu by za dużych tyłów nie mieć

Ilonka upiekłam dziś bezy Chyba się udały, nie sprawdzałam bo krem chyba jutro zrobię. Mój piekarnik chyba przekłamuje temperaturę bo wyszły beżowe a nie białe. Nastepnym razem chyba będę musiała ustawić niższą.
Strogonow zaplanowany na niedzielę

Amelia co z tą zupą chilli? ja robię meksykańską ale tu bazą jest mięso mielone

Waldku daj szczegóły na boczniakowe flaczki. Czasem przemycam dania wegetariańskie. Upodobania kulinarne małża są bardzo mięsne więc staram się serwować raczej sprawdzone przepisy by go nie zrazić

Toszka, te dodatki brzmią całkiem fajnie, wypróbuję przy najbliższej okazji Niekiedy używam sproszkowanego kardamonu do kawy, też smakuje całkiem inaczej Zanotowałam już sobie : kardamon cały i balsamiko. A mówią, że telewizja kłamie
Dzięki

Racja Reniatko ( ) różyczki całkiem ładnie ponowiły kwitnienie ale liście, zwłaszcza te dolne pozostawiają wiele do życzenia. Nie wiem co jest tego przyczyną bo mszyc ani innych szkodników na nich juz nie widuję.

Jazzy dzięki za komplementa
Gracki mnie zaskoczyły Co prawda ich pokrój jest mega niegrackowy ale kwiatostany cieszą Twoje też pewnie wypuszczą tylko później. Moja kępa z wiosny też ma pełno grubych badyli ale jeszcze nie rozwinął skrzydeł
babka 21:42, 01 wrz 2015

Edka do mnie też upały wróciły ale ponoć już jutro zjazd temperaturowy. Sama nie wiem; cieszyć się nie cieszyć Niechby trochę popadało i dalej ciepło było
Macham wtorkowo

Kuba, Twojemu wrzosowisku mało które dorówna Ale fajnie, że Ci się podoba

Aniu cieszę się bardzo, ze potwierdzasz smakowitość bananowej pychoty Ja oczywiście wziąż zapominam o kupieniu cappucino Ale już mam zapisaną dużymi literami na liście zakupów

Reniu prrr szalona ale nie powiem, lubię niespodzianki
Już przytupuję niecierpliwie Cmok
mateuszmichn 21:50, 01 wrz 2015

Jak tam kóla?