Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

anna_t 19:35, 08 mar 2018

lindsay80 napisał(a)

moj kuzyn ponoć od czasu do czasu zasilał ją colą i mirindą - może w tym tkwi sekret

a myślałam że whiskey z colą
Pluszakowa 21:02, 08 mar 2018

Według wszelkich znaków to odmiana kardinal.

Rozpędziłam się z sekatorem (myślałam ze tnę kolejne sadzonki krzewuszki) i obcięłam Annabelle strong na 1-2 oczka i nawet się boję sprawdzać czy tak można. Jest jeszcze jakaś nadzieja?

Jakby ktoś z okolicy chciał sadzonkę krzewuszki, to mam dorodne i ładne przycięte
Pluszakowa 21:10, 08 mar 2018

Jeszcze zapomniałam. Robisz może jakieś zamówienia na rośliny? Jak tak byłabym wdzięczna jak dasz znać

Masz jakieś dobre namiary na sadzonki cisa? Zastanawiam się nad mini szkółką w moim nowym ogrodzie. Powiem ci że twoja Brzozowa bardzo mnie inspiruje.,
Elinka 10:12, 09 mar 2018

Krzewuszke ciełas ? A to nie po kwitńieniu sie tnie czy ja znow czegos nie wiem albo pokrecilam?
Kawa 10:35, 09 mar 2018

Pysznogłówka śliczna ale maczniak rzeczywiście jest uperdliwy

cola nie podlewalam hihihi

krokusiki już takie śliczne!!!
lindsay80 12:00, 09 mar 2018

anpi napisał(a)
Jacie...normalnie wiosna!!!!!!!

Na to wyglada, ale odkąd zwracam bardziej uwagę na pogodę, czyli od 4 lat, bo tyle czasu mam ogród, to takie falstarty wiosenne I zimowe nawroty nawet w kwietniu I maju mamy co roku - więc nie ma co popadać w huraoptymizm.

lindsay80 12:02, 09 mar 2018

anna_t napisał(a)

a myślałam że whiskey z colą

Oficjalna wersja nie mówi nic o trunkach wyskokowych
lindsay80 12:07, 09 mar 2018

Pluszakowa napisał(a)
Według wszelkich znaków to odmiana kardinal.

Rozpędziłam się z sekatorem (myślałam ze tnę kolejne sadzonki krzewuszki) i obcięłam Annabelle strong na 1-2 oczka i nawet się boję sprawdzać czy tak można. Jest jeszcze jakaś nadzieja?

Jakby ktoś z okolicy chciał sadzonkę krzewuszki, to mam dorodne i ładne przycięte

Właśnie sobie oglądam tą odmianę I fajna, no to możesz mi zarezerwować kawałeczek

Ja nie mam Annabelek, ale gdzieś mi się kołacze, że je się bardzo nisko przycina.
Nie martw się na zapas.
lindsay80 12:11, 09 mar 2018

Pluszakowa napisał(a)
Jeszcze zapomniałam. Robisz może jakieś zamówienia na rośliny? Jak tak byłabym wdzięczna jak dasz znać

Masz jakieś dobre namiary na sadzonki cisa? Zastanawiam się nad mini szkółką w moim nowym ogrodzie. Powiem ci że twoja Brzozowa bardzo mnie inspiruje.,

Na razie nic nie zamawiałam, ale pewnie się na coś skuszę- czekam na ofertę od Finki, dam znać jakby co

Jakiej odmiany cisa szukasz I ile chcesz kupić sadzonek?

Masz na myśli ten ogród po Dziadkach?

lindsay80 12:12, 09 mar 2018

Elinka napisał(a)
Krzewuszke ciełas ? A to nie po kwitńieniu sie tnie czy ja znow czegos nie wiem albo pokrecilam?

Ja się nie znam, nie pomogę.